UFC publiceert promo video's Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor Nieuws
Nieuws

UFC publiceert promo video's Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

UFC publiceert promo video's Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Hype

Khabib en McGregor hebben een oprechte afkeer voor elkaar, zeker na de schermutseling in een hotel in New York in de aanloop naar UFC 223, waar McGregor's maat Artem Lobov werd aangevallen door Nurmagomedov. McGregor, na het zien van de confrontatie vian online, stapte McGregor in het vliegtuig en vloog van Dublin naar Brooklyn, sloeg het raam van een bus aan diggelen. Deze transporteerde Nurmagomedov en andere vechters terug naar het hotel van de vechter. McGregor's wilde aanval is een van de belangrijkste verhalen voor het gevecht en was te zien in twee van de drie promo's.

Blockbuster

Beide mannen bevinden zich ook in de bloei van hun carrière en zijn twee van de beste pond-voor-pond vechters in de wereld, wat zorgt voor een van de meest gehypte gevechten aller tijden. UFC 229 vindt plaats volgende maand, 6 oktober in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Bekijk de promo's hieronder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws