Home / Nieuws / UFC MAAKT TOP DEAL: Zo worden super MMA-vechters gemaakt

UFC MAAKT TOP DEAL: Zo worden super MMA-vechters gemaakt

UFC MAAKT TOP DEAL: Zo worden super MMA-vechters gemaakt

De UFC is onmiskenbaar de grootste vechtsport organisatie als het aankomt om het extreme MMA-vechten. Om aan de top te blijven innoveert men constant.

Om bij de UFC in de MMA-kooi te staan moet je heel wat in je mars hebben. Het is geen sport voor iedereen en in de oude dagen van het MMA waren er bijna geen regels. Dit is in de loop der jaren veranderd en er ontstonden meer organisaties zoals Bellator en Rizin.

Voor een organisatie als de UFC is het niet eenvoudig met alle concurrentie zoals ONE Championship, die in slechts een paar jaar zeer bekend is geworden aan de top te blijven. Er wordt veel gedaan aan trainingen, zo is er een eigen faciliteit in Las Vegas het UFC Apex center waar vechters gemonitord en aangescherpt worden. Maar er is meer…

Super vechters

Afgelopen week maakte de UFC een deal met het bedrijf OURA. Deze fabriceert onder ander de OURA ring, een geavanceerd apparaatje die je om je vinger draagt, net als een gewone ring. UFC vechters zijn er lyrisch over, en voormalig kampioen Daniel Cormier ontdekte zelfs door de OURA ring dat hij het coronavirus had.

“Oura volgt de belangrijkste signalen van uw lichaam terwijl u slaapt en levert kritische inzichten die u helpen om het potentieel van uw lichaam elke dag te benutten,” aldus de pay off van het bedrijf. De UFC is dus een lange verbintenis aangegaan met OURA om haar vechters gezond te houden. Zo creëer je een soort van super vechters. Meer weten over de OURA ring KLIK HIER.

Bekijk ook

HELP: Kickbokser afgemaakt door superzwaargewicht (video)

Een dikke mismatch vrijdagavond tijdens het Colosseum Tournament XIX gala in Oradea, Roemenië. Een debutant ...

Conor McGregor lekt privé berichten met UFC Baas Dana White

UFC ster Conor McGregor lekte privé berichten van UFC president Dana White en laat zien ...

GRUWELIJK: Kickbokser breekt been in wedstrijd (video)

Tijdens een van de gevechten op vrijdagavond tijdens Enfusion Cage Event 3 in Alkmaar. Brak ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page