UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: 'Bloedde bijna leeg' Nieuws
Nieuws

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: 'Bloedde bijna leeg'

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: 'Bloedde bijna leeg'

Lerone Murphy UFC-vedergewicht, werd gisteren in het ziekenhuis opgenomen nadat hij tijdens het fietsen door een auto was aangereden. Zo laat hij vandaag in een Instagram post weten.

Topatleet Murphy, die een foto van zichzelf postte vanuit een ziekenhuisbed, zei dat hij een "nare hoofdwond" had opgelopen bij het ongeval. Murphy, uit Manchester, Engeland, zei dat een voertuig bij een bocht naar rechts met hem in botsing kwam.

Hij voegde eraan toe dat de ambulance er 45 minuten over deed om aan te komen, "waardoor hij bijna doodbloedde." ,,Ik kan geen pauze nemen", schreef Murphy. ,,Weer een bijna-doodervaring."

Neergeschoten

In 2013 werd Murphy neergeschoten buiten Manchester. Hij werd twee keer in het gezicht en de nek geraakt. Murphy, 30, bracht een week door op de intensive care, maar liep geen blijvende verwondingen op.

Murphy, wiens bijnaam "The Miracle" is vanwege dat incident, maakte zijn professionele MMA-debuut in 2016 voordat hij in 2019 bij de UFC kwam. Zijn laatste hoogtepunt was een knock-out overwinning op Makwan Amirkhani bij UFC 267 vorig jaar oktober.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws