UFC legt claim op term 'Baddest Motherfucker' Nieuws
Nieuws

UFC legt claim op term 'Baddest Motherfucker'

UFC legt claim op term 'Baddest Motherfucker'
UFC legt claim op term 'Baddest Motherfucker'

De uit Amerika stammende vechtsport organisatie UFC legt een claim op de term BMF en Bad Motherfucker.

De claim komt niet zomaar uit de lucht vallen, sterker nog het aanstaande gevecht tussen Jorge Masvidal en Nate Diaz voor de titel 'Baddest Motherfucker' is de aanleiding voor het claimen door de UFC.

Het internationale rechtenbureau ontving dan ook van de UFC het verzoek om de rechten toe te wijzen van zowel BMF en Bad Motherfucker, het verzoek is gedaan onder diverse serienummers die onder andere kleding, live-shows en uitvoeringen met sport en gemengde vechtsporten; amusement, te weten het aanbieden van online computerspellen, videospellen en elektronische spellen etc.

Handelsmerk geen garantie op veel geld

UFC trekt de claim verder in de breedte zodat ook bijvoorbeeld speelgoed, de titelriemen en zelfs decoratieve spullen zoals kerstversiering beschermd zijn. Er moet echter worden opgemerkt dat het verkrijgen van een handelsmerk niet betekent dat de term veel geld oplevert.

Met de claim en het verkrijgen van een handels merk wil de UFC voorkomen dat derden een slaatje zullen slaan uit haar eigendom. UFC controleert sterk op overtredingen zoals bijvoorbeeld rechten op beeld en video materiaal, er zijn zaken bekend dat zelfs grote media bedrijven hun social media moesten sluiten wegens het plaatsen van korte flitsen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws