UFC-legende Georges St-Pierre in zee met ONE Championship Nieuws
Nieuws

UFC-legende Georges St-Pierre in zee met ONE Championship

UFC-legende Georges St-Pierre in zee met ONE Championship
UFC-legende Georges St-Pierre in zee met ONE Championship

Woensdag maakte de organisatie bekend dat Ben Askren, Renzo Gracie en Georges St-Pierre allemaal speciale gasten zijn in "The Apprentice".

Het drietal iconen is gepland om speciale gastoptredens te doen in de komende reality-tv-show van ONE Championship. De drie megasterren zullen de deelnemers van de show klaarstomen voor de directiekamer. En voor fysieke uitdagingen zetten die hun atletische vaardigheden en uithoudingsvermogen testen.

“Het is een absolute eer om aan te kondigen dat mixed martial arts legende Georges St-Pierre, meester Renzo Gracie en voormalig ONE wereldkampioen weltergewicht Ben Askren mij zullen vergezellen om 16 jonge ondernemers te begeleiden. Die zullen strijden om 'The Apprentice' te worden en werken aan mijn zijde bij ONE Championship, ”zei ONE-president en CEO Chatri Sityodtong.

Grote eer

St-Pierre wordt beschouwd als een van de grootste en meest populaire mixed martial vechters aller tijden. De Canadees is dertienvoudig wereldkampioen Mixed Martial Arts die ruim 15 jaar tegen de beste weltergewicht vechters in de kooi stond.

"Ik ben buitengewoon enthousiast om naar Azië te vliegen om deel uit te maken van‘ The Apprentice: ONE Championship Edition ’," zei St-Pierre. “Chatri is een geweldige leider en ondernemer, en het is een eer voor mij om naast hem in de show te gast te zijn. Ik hoop mijn inzicht en kennis in het bedrijfsleven, evenals hoe het is om een ​​topsporter te zijn, met de deelnemers te delen en hen te helpen succesvol te worden. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws