UFC-legende Conor McGregor beschuldigd van seksuele intimidatie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-legende Conor McGregor beschuldigd van seksuele intimidatie

UFC-legende Conor McGregor beschuldigd van seksuele intimidatie

Conor McGregor toch niet gearresteerd geruchtenstroom paniek om niks!

Als men denkt alles te hebben gelezen of gezien omtrent het in een kwaad daglicht stellen van UFC-legende Conor McGregor. Doet ex-sparringpartner Paulie Malignaggi er nog een heftig schepje bovenop, hij voelt zich seksueel geïntimideerd door de Ier.

Het is anderhalf jaar geleden dat de sparring sessie van Conor McGregor en Paulie Malignaggi nogal wat kritiek en tumult veroorzaakte. Hoogtepunten van de sessie werden op het internet verspreid, waaronder een zeer omstreden foto van Malignaggi.

Vanaf dat moment is Malignaggi op ramkoers tegen McGregor en eist van hem het volledige sparring-beeldmateriaal vrij te geven om te bewijzen wat er echt is gebeurd tijdens de training sessie in kwestie. Zo zou McGregor knock-out zijn gegaan en wordt dit verhuld.

Openheid van zaken

Tot op de dag van vandaag is deze niet vrijgegeven, maar McGregor maakt nog steeds opmerkingen over Paulie Malignaggi, waaronder een recente Instagram-post waarin een confrontatie uit het verleden met Malignaggi wordt beschreven met betrekking tot een foto van de controversiële sessie.

“Waarom ben ik nog steeds in je gedachten?”, Vroeg Malignaggi in een recent interview met Behind The Gloves. Waarom geef je niet gewoon de video vrij, dan kunnen we het allebei vergeten, iedereen zou zelf zien wat er gebeurde tijdens de sparring, op die manier hoeven we er niet meer over te praten. “

Rare gedachten

Malignaggi zou een einde maken aan deze kortstondige retorische vragen met een eigen theorie:

“Jij weet wat ik denk? Ik begin echt te denken dat deze gozer iets voor me voelt, weet je wat ik bedoel? Het is een beetje een rare vibe die ik van hem krijg, waar het is, waarom wil je dat ik zo over je denk, terwijl ik niet aan je hoef te denken?

Mannenliefde

Volgens Malignaggi heeft McGregor homoseksuele gevoelens voor hem en durft hij daar niet voor uit te komen. “Let wel zegt Malignaggi, ik zelf ben absoluut geen homo, maar McGregor moet dit wel zijn, waarom is hij anders zo gefascineerd over mij. Ik voel mij seksueel geïntimideerd”

“Ik denk dat hij nieuwsgierig is naar mij, probeert hij mijn interesse te krijgen,” vervolgde Malignaggi. “Ik ben zo niet, Connie, weet je wat ik bedoel? Daar gaat het niet om. Daar ging het nooit over. ‘

Gefrustreerd

Malignaggi stopt niet bij deze speculaties. Hij geeft zelfs relatie adviezen aan Conor McGregor en zijn vriendin over hoe de seksuele frustratie die McGregor volgens hem heeft te verlichten.

“Als je vrouw weet dat je graag aan piemels zuigt, dan God zegen. Dan kunnen hebben jullie er beiden iets aan, weet je wat ik bedoel? Maar het kan me niet schelen of je op een pik zuigt of niet. Ik wil niet dat je de mijne benadert. Ik wil daar niet over praten. “

Wat is uw mening gaat Malignaggi te ver in zijn kruistocht tegen McGregor?

Bekijk ook

Vrouwen mepper: MMA-vechter tergt rivaal in gevecht (video)

Tim Elliott ging flink los op zijn rivaal Jordan Espinosa tijdens hun gevecht afgelopen nacht ...

Kampioenen Nunes en Blachowicz behouden UFC-titels, Yan de pineut

Amanda Nunes en Jan Blachowicz wisten beiden hun UFC-titels te behouden. Peter Yan verloor zijn ...

SCHOKKEND: Illegale actie kost UFC-kampioen wereldtitel

Peter Yan, de voormalige UFC bantam kampioen, zal met een klote gevoel naar huis gaan ...