UFC-Legende Bas Rutten houdt oplichter nauwlettend in de gaten Nieuws
Nieuws

UFC-Legende Bas Rutten houdt oplichter nauwlettend in de gaten

UFC-Legende Bas Rutten houdt oplichter nauwlettend in de gaten
UFC-Legende Bas Rutten houdt oplichter nauwlettend in de gaten

Tomasz Stankiewicz kwam recentelijk vrij nadat hij een celstraf had uitgezeten wegens oplichting

Stankiewicz, de promotor van een beruchte eenmalig bare knuckle event, werd woensdag vrijgelaten uit de federale gevangenis in Philipsburgh, Pennsylvania, 18 maanden nadat hij vechters, en andere personen financieel had benadeeld.

De 41-jarige Stankiewicz zat een jaar gevangenisstraf uit voor een hypotheekfraude van 2,4 miljoen. Hij is veroordeeld om dat bedrag terug te betalen, verminderd met een aanbetaling van $ 50.000. De World Bare Knuckle Fighting Federation, die Stankiewicz oprichtte veroorzaakte ook veel ellende.

Zwendelaar

In 2018 benadeelde Stankiewicz een aantal mensen waaronder vechters die hij niet betaalde voor hun geleverde diensten en gevechten. UFC-veteraan Chris Leben spande een civiele rechtszaak aantegen Stankiewicz en vroeg $ 90.000 aan schadevergoeding.

Bas Rutten de Nederlandse UFC legende was aangesteld als president van de WBKKF, maar wist niets van de zwendel opgezet door Stankiewicz, en confronteerde hem: "Hij zei dat hij zal proberen de helft terug te betalen, dus daar zijn we nu," vertelde Rutten. "Ik moet eerst met hem praten, maar oorspronkelijk zei hij dat hij het zou gaan doen, en ik vertelde hem dat ik hem eraan zal houden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws