UFC-legende (43) daagt boksicoon Tyson Fury uit: 'Gaat niet gebeuren'
Home / Nieuws / UFC-legende (43) daagt boksicoon Tyson Fury uit: ‘Gaat niet gebeuren’

UFC-legende (43) daagt boksicoon Tyson Fury uit: ‘Gaat niet gebeuren’

UFC-legende (43) daagt boksicoon Tyson Fury uit: 'Gaat niet gebeuren'

Rampage Jackson heeft Tyson Fury uitgedaagd voor een gevecht. De 43-jarige Jackson wil de eerste MMA-tegenstander van de gepensioneerde bokser zijn. Fury suggereerde al eerder een overstap naar MMA en trainde vorig jaar met UFC-veteraan Nick Diaz in Miami.

Diaz, 38, onthulde onlangs foto’s van hun training in mei 2021 en het trok de aandacht van Rampage Jackson deze merkte op: ,,Ik zou graag de tegenstander in zijn eerste MMA-gevecht zijn.” Helaas voor Jackson de voormalige UFC licht-zwaargewicht kampioen koos Tyson Fury vorig jaar een andere route voor een overstap naar MMA.

Maar Fury bevestigde wel dat hij alleen geïnteresseerd zou zijn in een wedstrijd met kleinere 4oz UFC-handschoenen aan. Dit zou een mix moeten zijn van boksen en MMA op speciale regels. Fury zei daarover: ,,Nee, ik heb geen echte interesse in op en neer worstelen op de vloer en al dat soort dingen.”

Geen zin in

,,Ik ben een staande vechter, ik worstel niet en pak elkaars armen en ga op elkaar zitten en zo. Ik heb geen interesse in al die dingen. Ik hou ervan om op te staan ​​en te vechten, dus zou ik ooit als MMA-vechter meedoen? Echt niet! “

Fury, 33, heeft UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou, 35, voorgesteld als zijn crossover-tegenstander. De Britse bokslegende kondigde zijn pensionering aan na het verslaan van Dillian Whyte, 34, in april en wil het opnemen tegen Ngannou in een oefenwedstrijd.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page