UFC laat vechter aan zijn lot over: 'Iedereen was foetsie' Nieuws
Nieuws

UFC laat vechter aan zijn lot over: 'Iedereen was foetsie'

UFC laat vechter aan zijn lot over: 'Iedereen was foetsie'

Diego Sanchez werd na zijn laatste gevecht bij de UFC achtergelaten op het vliegveld bij terugkomst. Vandaag poste de vechter een video waar te zien is dat alleen Sanchez met zijn team in de terminal is.

Diego Sanchez zijn laatste gevecht in de UFC liep niet volgens plan voor de oude MMA-veteraan. Sanchez nam het afgelopen september op tegen Jake Matthews tijdens UFC 253 in Abu Dhabi. Sanchez verloor en vloog terug naar Amerika.

Iedereen was foetsie

Na terugkomst in de staten in Las Vegas, werd Sanchez blijkbaar op het vliegveld gedumpt. Sanchez die naar het toilet moest nadat hij van zijn vlucht was gestapt, werd onaangenaam verrast. Toen hij terugkwam realiseerde hij zich dat de UFC-bus zonder hem en zijn team naar het hotel was vertrokken.

Sanchez staat momenteel gepland om tegen Donald Cerrone te vechten tijdens UFC Fight Night: Sandhagen vs. Dillashaw, op 8 mei in de UFC Apex-faciliteit in Las Vegas. Maar het incident zit hem klaarblijkelijk nog dwars.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws