UFC: Khabib's vader nodigt Conor McGregor uit in Dagestan Nieuws
Nieuws

UFC: Khabib's vader nodigt Conor McGregor uit in Dagestan

UFC: Khabib's vader nodigt Conor McGregor uit in Dagestan
UFC: Khabib's vader nodigt Conor McGregor uit in Dagestan

Hij is vergevingsgezind, Abdulmanap Nurmagomedov de vader van UFC kampioen Khabib. Daar waar Conor McGregor tot het gaatje ging in het beledigen van de Rus, voorafgaand aan hun gevecht op UFC 229, lijkt hij te worden vergeven door Nurmagomedov senior.

De vader van Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap Nurmagomedov, die wordt beschouwd als een pionier van de Russische MMA, heeft echter een vriendelijke hand uitgestoken.

Onlangs nodigde Abdulmanap Nurmagomedov in een interview met TRTWorld, McGregor beleefd uit in zijn geboortedorp Dagestan.

Islam vergeeft

Abdulmanap ging verder met te onthullen dat hij McGregor volledig heeft vergeven en dat die beledigende houding McGregor gebruikte, tot het verleden behoorde.

Abdulmanap beweerde ook dat de islam predikt om 'genade te tonen in actie, niet in woorden', dit verzekert het feit dat McGregor immense gastvrijheid zou ontvangen als hij ooit Dagestan bezoekt.

Beledigingen

McGregor gebruikte in zijn handelsmerkstijl verschillende opmerkingen tijdens de promotie van hun gevecht bij UFC 229, wat op verschillende niveaus, als aanstootgevend kan worden beschouwd. McGregor noemde Abdulmanap 'bevende lafaard'.

Echter is hij toch welkom, maar of de tierende Ier op de uitnodiging in zal gaan, of heeft gereageerd is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws