UFC keert pas in 2019 terug in Nederland! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC keert pas in 2019 terug in Nederland!

UFC keert pas in 2019 terug in Nederland!

De UFC slaat Nederland een jaartje over, en komt pas in 2019 weer terug als evenement!

Joe Carr de afscheidnemende hulp voorzitter van de UFC die verantwoordelijk is voor content en internationale zaken vertelde, dit tijdens de afsluitende persconferentie van UFC Fight Night 115 in Rotterdam, Niet dat men bij de UFC teleurgesteld is in Nederland of het publiek verre van zelfs, Carr was erg blij met de toeschouwers in Ahoy.

Minder kaarten verkocht dan in 2016

Wel waren er een stuk minder kaarten verkocht dan het voorgaande jaar. Dit kwam doordat in het eerdere evenement, Alistair Overeem en Germaine de Randamie mee deden, beiden waren niet actief aanwezig als vechters in de laatste editie van UFC 115. De Randamie was uitgeschakeld door een hand blessure waar zij inmiddels aan is geopereerd.

Rotterdam of Amsterdam

Voor een derde editie moeten wij dus in Nederland dus even geduld hebben, “2 jaar achter elkaar laat geen ruimte voor markten waar we in willen doorbreken”, zegt Carr desgevraagd. Maar als wij weer neerstrijken dan zal dat in Amsterdam of Rotterdam zijn, dat is op zeker. De reden dat wij dit jaar in Rotterdam waren is het feit dat vergunningen krijgen in Amsterdam een stuk moeilijker en tijdrovender was. Nog even geduld dus voor de Nederlandse MMA fans, of het wordt sparen voor een buitenlands tripje.

 

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page