UFC kampioen Rose Namajunas is "klaar met alle haat"! Nieuws
Nieuws

UFC kampioen Rose Namajunas is "klaar met alle haat"!

UFC kampioen Rose Namajunas is "klaar met alle haat"!

Ik ga het goede voorbeeld geven zegt de nieuwe UFC-kampioen Rose Namajunas, ik ben "klaar met alle haat"!

"Alleen maar dankbaarheid. Het was een zware week. Totdat het gevecht begon, leek het alsof alles me probeerde af te leiden. Joanna die mij uitlokte met hatelijke uitspraken . Maar ik luisterde gewoon naar mijn coaches. Vertrouwd in hen en vertrouwd op mezelf en heb de klus geklaard. Er waren veel afleidingen. Mijn vlucht was vertraagd. Buiten waren de sirenes. Niet goed kunnen slapen. Het verkeerde Walkout-nummer dat wordt afgespeeld. Het voelde gewoon alsof dit niet mijn moment was". Zo zei Namajunas, ze is klaar met alle haat!

UFC kampioen Rose Namajunas is "klaar met alle haat"!

Een goed voorbeeld geven

Rose hoopt een goed voorbeeld te geven in haar nieuwe rol als UFC-kampioen en zal geen gebruik maken van trash talk (vuilspuiterij), of haat als een middel om vechtsport fans te vermaken. Ze legde die beslissing uit tijdens de pers conferentie na UFC 217.

"Er is gewoon veel rotzooi uitgesproken," zei Namajunas.

"Mensen zijn niet echt trouw aan zichzelf of eerlijk. Misschien is dat precies wat ze voelen dat ze moeten doen om te entertainen, maar ik ben er behoorlijk ziek van. Ik ben ziek van alle haat en woede. Ik heb het gevoel dat we als vechters een plicht hebben om te proberen een beter voorbeeld te zijn, weet je. Vechtsporten gaat over eer en respect. Het kost veel moed om in die kooi te komen, ongeacht wie je bent. Ik wil gewoon proberen op die manier een voorbeeld te stellen".

Namajunas initiatief alleen maar toe te juichen

Dat Namajunas er klaar mee is dat is duidelijk, maar alleen staat zij daar niet in, en inderdaad vechtsport gaat over eer en respect naar elkaar toe. Helaas hebben veel vechters het nog nodig om een ander tot op de bodem af te branden, entertainment noemt men dat. Het is eerde disrespect naar elkaar toe. Echter blijkt het er tegenwoordig bij te horen. Nu eens zie of Namajunas haar voorbeeld gevolgd gaat worden!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws