UFC-kampioen Ngannou is woest! 'Geknoeid met video' Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Ngannou is woest! 'Geknoeid met video'

UFC-kampioen Ngannou is woest! 'Geknoeid met video'

De twee zwaargewichten zullen op 22 januari vechten in het Honda Center in Anaheim, Californië. Ngannou is de officiele titelhouder en Gane is interim kampioen. Gane is het paradepaardje van de Franse MMA Factory, dezelfde sportschool waar Ngannou trainde op weg naar sterrendom (lees verder onder twitter bericht).

Eerder dit jaar bracht het voormalige team van Ngannou beelden uit van een eerdere sparring sessie met Gane. Ngannou beweert dat de clip uit 2019 op zo'n manier is gepresenteerd dat het een gunstiger licht op Gane werpt. ,,Toen ik die beelden zag, was mijn eerste reactie lachen", zei Ngannou die later minder geamuseerd leek.

Ik ben de beste

,,Het gaat erom hem er beter uit te laten zien en mij er slecht uit te laten zien, om te bewijzen dat hij de man is. Dit is het ding, ik raak soms echt geïrriteerd door die dingen. En dan hoe ze gewoon de denkwijze van mensen willen manipuleren." (Lees verder onder video).

Dat gezegd hebbende, wilde Ngannou zijn oude sparringpartner eraan herinneren dat wat Gane in de sportschool ervaarde, niet zoiets zal zijn als wat hij tijdens hun gevecht kan verwachten. ,,Hij heeft me niet in mijn beest-modus gezien." Ngannou trainde kort geleden nog met Rico Verhoeven om zijn kickboks technieken aan te scherpen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws