UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov voorbeeld voor moslims Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov voorbeeld voor moslims

UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov voorbeeld voor moslims
UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov voorbeeld voor moslims

10 lessen die elke moslim moet leren van het leven van moslimsuperster Khabib Nurmagomedov

De levensstijl, normen en waarden van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov zijn volgens de website mvslimfeed.com een voorbeeld voor alle moslims in de wereld. De als onverslaanbaar aangemerkte Khabib houdt zich ver van alle wereldse onzin en richt volgens de site zijn leven als een ware moslim in.

Vroomheid voorop

Deze stelde dan ook 10 punten op waar elke moslim zich aan zou moeten houden, zoals de UFC kampioen ook doet. Vooral het het op de eerste plaats zetten van Allah is belangrijk. Khabib, een vrome moslim, weigerde in UFC 200 te vechten vanwege de Ramadan.

LEES HIER DE 10 PUNTEN DIE MOSLIMS ZOUDEN MOETEN VOLGEN

Hij is erg trots op zijn religie en kreeg de waardering van moslims over de hele wereld voor zijn sterke geloof in Allah en de islam. In tegenstelling tot anderen, presenteerde hij hem trots en openlijk als Allah die moslim vreesde, maar waarschuwde hij ook anderen dat elke aanval op zijn religie hen in moeilijkheden zal brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws