UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov hint op mogelijk pensioen Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov hint op mogelijk pensioen

UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov hint op mogelijk pensioen
UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov hint op mogelijk pensioen

Khabib Nurmagomedov suggereert dat hij mogelijk het einde van zijn carrière nadert.

Khabib zal zijn titel verdedigen tegen interim lichtgewicht kampioen Dustin Poirier (25-5 MMA, 17-4 UFC) op UFC 242 op 7 september in The Arena op Yas Island in Abu Dhabi. In een interview afgelopen vrijdag werd Khabib gevraagd hoeveel langer hij van plan is om te vechten.

"Goede vraag, maar ik ben geen jonge vechter meer. Ik ben al jaren kampioen. Ik heb mijn titel al verdedigd. Dit is mijn tweede verdediging. Natuurlijk heb ik niet veel gevechten voor de boeg, omdat ik niet wil vechten als ik 40 jaar oud ben. Dit is niet mijn plan. We zullen zien."

Niet alleen beslissen

"Voordat ik een beslissing neem, moet ik met mijn vader praten, ik moet praten met coach Javier Mendez, al mijn broers, Dominance MMA en alle mensen om me heen, Ik kan deze beslissing niet alleen nemen. Maar nu richt ik me op dit gevecht, omdat ik teveel vuur in me heb, daarna stoppen is ook een optie" zei Nurmagomedov.

Khabib Nurmagomedovs laatste gevecht was tegen Conor McGregor in oktober vorig jaar, hij won, werd geschorst na een vechtpartij na de wedstrijd. Maar hij zal de lichtgewicht titel verdedigen, wat geen gemakkelijke taak zal zijn tegen Dustin Poirier die voor het laatst Max Holloway in april versloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws