UFC-kampioen Khabib manager met covid-19 virus besmet Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Khabib manager met covid-19 virus besmet

UFC-kampioen Khabib manager met covid-19 virus besmet
UFC-kampioen Khabib manager met covid-19 virus besmet

De manager van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov blijkt te zijn besmet met het coronavirus zo meldt hij via social media.

Ali Abdelaziz waarschuwde via social media de mensen met wie hij in contact is geweest dat hij het covid-19 virus heeft opgelopen. De veelbesproken manager die meerdere topvechters onder zich heeft naast Khabib, was duidelijk in zijn boodschap.

"Opgelet vrienden en collega's, ik kreeg deze week de diagnose Covid-19 en ben aan het herstellen in het ziekenhuis. Ik wil dit even melden, zodat iedereen die met mij of anderen om mij heen in contact is geweest de nodige voorzorgsmaatregelen kan nemen. Heel erg bedankt, en blijf veilig," aldus Abdelaziz op twitter.

Dopingtest

Toch kon Abdelaziz het enkele minuten na zijn corona tweet niet nalaten om de aartsvijand van hemzelf en Khabib, Conor McGregor te bekritiseren voor een boodschap die deze op twitter deelde. McGregor meent dat Bellator MMA de directe concurrent van de UFC niet voldoende test op doping gebruik bij haar vechters.

"Jij en je hele team zijn eikels, dit meisje (Sinead Kavanagh) werd door Cris Cyborg in elkaar gemept. Het is niveau tot in de puntjes. Kun je niet gewoon een fan zijn. Bemoei je er niet mee loser," zegt Abdelaziz. McGregor reageerde eerder op Sinead Kavanagh die bij Bellator vecht en vindt dat het testen beter moet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws