UFC Kampioen Khabib kondigt persconferentie over zijn toekomst aan
Home / Nieuws / UFC Kampioen Khabib kondigt persconferentie over zijn toekomst aan

UFC Kampioen Khabib kondigt persconferentie over zijn toekomst aan

De ongeslagen UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov heeft op 2 december een speciale persconferentie aangekondigd in Moskou, Rusland.

Het team achter Khabib heeft deze persconferentie vrijdag op Instagram aangekondigd. “Khabib zal op 2 december een bijeenkomst houden met de media, waar iedereen zijn of haar vragen kan stellen over nieuwe projecten die zijn en zullen worden aangekondigd”, luidde de aankondiging.

Wat de UFC kampioen precies zal gaan melden is nog niet duidelijk. Fans hopen op een terugkeer uit pensioen aankondiging. Echter wordt verwacht dat Khabib veelal over zijn zakelijke projecten zal spreken.

Weer vechten

Khabib ging recentelijk met pensioen. De dood van zijn vader en mentor Abdulmanap is de reden waarom de kampioen stopte. De Rus die zijn moeder had beloofd dat zijn gevecht met Gaethje zijn laatste zou zijn. Is onderdeel van discussie omdat velen geloven dat hij weer zal gaan vechten.

“Vandaag is mijn laatste gevecht in de UFC”, zei Khabib destijds. Ondanks deze aankondiging van Khabib. Zijn er ongebreidelde speculaties dat hij weer zal vechten. Voornamelijk aangewakkerd door zijn manager Ali Abdelaziz en UFC-president Dana White. Khabib zette die speculatie kracht bij met een recente Instagram-post, waarin hij White vertelde dat hij hem binnenkort zou zien.

Bekijk ook

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! 'Eerste in zijn soort'

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! ‘Eerste in zijn soort’

In totaal zullen 16 atleten deelnemen aan de reeks

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door MMA-kampioen

Rauwe vleeseter ‘Liver King’ ontmaskert door vechtkampioen

Liver King veroordeelde het gebruik van

Fury vs Chisora 3 voorspelling! Wie gaat winnen?

Fury vs Chisora 3 voorspelling! Wie gaat winnen?

Het is moeilijk om een voorspelling te doen voor de uitkomst van het gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page