UFC Kampioen Khabib kondigt persconferentie over zijn toekomst aan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC Kampioen Khabib kondigt persconferentie over zijn toekomst aan

UFC Kampioen Khabib kondigt persconferentie over zijn toekomst aan

De ongeslagen UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov heeft op 2 december een speciale persconferentie aangekondigd in Moskou, Rusland.

Het team achter Khabib heeft deze persconferentie vrijdag op Instagram aangekondigd. “Khabib zal op 2 december een bijeenkomst houden met de media, waar iedereen zijn of haar vragen kan stellen over nieuwe projecten die zijn en zullen worden aangekondigd”, luidde de aankondiging.

Wat de UFC kampioen precies zal gaan melden is nog niet duidelijk. Fans hopen op een terugkeer uit pensioen aankondiging. Echter wordt verwacht dat Khabib veelal over zijn zakelijke projecten zal spreken.

Weer vechten

Khabib ging recentelijk met pensioen. De dood van zijn vader en mentor Abdulmanap is de reden waarom de kampioen stopte. De Rus die zijn moeder had beloofd dat zijn gevecht met Gaethje zijn laatste zou zijn. Is onderdeel van discussie omdat velen geloven dat hij weer zal gaan vechten.

“Vandaag is mijn laatste gevecht in de UFC”, zei Khabib destijds. Ondanks deze aankondiging van Khabib. Zijn er ongebreidelde speculaties dat hij weer zal vechten. Voornamelijk aangewakkerd door zijn manager Ali Abdelaziz en UFC-president Dana White. Khabib zette die speculatie kracht bij met een recente Instagram-post, waarin hij White vertelde dat hij hem binnenkort zou zien.

Bekijk ook

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Cashen: Arm blessure levert UFC’er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page