UFC-kampioen Khabib bereidt zich voor op voetbal debuut (video) Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Khabib bereidt zich voor op voetbal debuut (video)

UFC-kampioen Khabib bereidt zich voor op voetbal debuut (video)

Khabib Nurmagomedov stopte zijn vecht carrière door na zijn laatste gevecht eind vorig jaar met pensioen te gaan. Maar er is nog een sport waar de Rus helemaal idolaat van is, voetbal.

Dat Khabib een aardig balletje kan trappen is geen geheim. en dat het voetbal diep in zijn hart zit liet de Russische topvechter meerdere malen kijken. Via Instagram laat de vechter weten wel iets te voelen voor een voetbal carrière.

In de post begeleid met een video zegt Khabib: ,,Voorbereiding op mijn voetbaldebuut ⚽️ Ik ben een gratis agent en klaar om aanbiedingen te accepteren", zegt de kampioen.

Nog steeds het vuur in zich

Ondanks pogingen van UFC-president Dana White om hem terug te halen naar de UFC in 2021, lijkt Khabib niet zo geïnteresseerd. Maar hoewel Khabib misschien heeft besloten niet terug te keren, brandt het competitieve vuur nog steeds in hem.

De kampioen vertelde dat hij graag zou meedoen aan zijn andere sportieve passie voetbal. Of de Rus dit daadwerkelijk zal doen moet nog blijken. Wellicht koopt hij een voetbalteam. Inmiddels is hij miljonair en kocht al een vechtsport organisatie. Een ding is zeker stil zitten Khabib niet.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/vechtersbaas-dit-moeten-ze-niet-meer-doen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws