UFC-kampioen Jon Jones ontloopt celstraf
Home / Nieuws / UFC-kampioen Jon Jones ontloopt celstraf

UFC-kampioen Jon Jones ontloopt celstraf

UFC-kampioen Jon Jones ontloopt celstraf

Jon Jones, voormalig UFC-kampioen heeft een overeenkomst gesloten in zijn huiselijk geweldzaak in Nevada. De vechter zal volgens rechtbankverslagen geen gevangenisstraf krijgen.

De politie werd gebeld door een bewaker van het Caesars Palace Las Vegas Hotel and Casino, die een huilende vrouw in het hotel aantrof. De vrouw die de vriendin bleek van Jones en moeder van hun dochters, vertelde de bewaker dat ze bang was om terug te gaan naar haar kamer en werd meegenomen naar het beveiligingskantoor.

De vrouw vertelde de politie dat Jones fysiek tegen haar werd haar was, de achterkant van haar hoofd aanraakte en aan haar haar trok. Ze zei dat Jones haar niet sloeg, hoewel agenten bloed op de kleding van de vrouw zagen en een bult op haar lip met opgedroogd bloed. De vrouw zei dat haar lippen erg droog waren. Volgens het rapport zag de politie ook bloed op de lakens in de hotelkamer.

Woede beheersing

Dinsdag pleitte Jones zich onschuldig voor het gerechtshof van Las Vegas, als gevolg van een incident op 24 september in een resort in Las Vegas Strip. Jones moet uit de problemen blijven, het slachtoffer $ 750 betalen en een woedebeheersing cursus bijwonen, aldus de gegevens.

Jones werd oorspronkelijk beschuldigd van het vernielen van een voertuig en huiselijk geweld. De huiselijk geweld beschuldiging werd ingetrokken en Jones pleitte geen schuld voor het vernielen van het eigendom van een ander. In justitionele kringen noemt men dit Nolo Contendere. Waarbij een verdachte een veroordeling accepteert, maar geen schuld bekent.

Jones werd volgens het arrestatierapport gearresteerd door agenten van de Las Vegas Metropolitan Police Department in de vroege ochtenduren van 24 september. De vechter werd woest en deelde een kopstoot uit aan tegen een politievoertuig welke een deuk opleverde.

Bekijk ook

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

De 27-jarige MMA-vechter is doof vanaf zijn geboorte

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page