UFC-kampioen Jon Jones is een gevaarlijke kerel:'Ik kan hem helpen'
Home / Nieuws / UFC-kampioen Jon Jones is een gevaarlijke kerel:’Ik kan hem helpen’

UFC-kampioen Jon Jones is een gevaarlijke kerel:’Ik kan hem helpen’

Jones (L) en Shields na een MMA-training

Bokslegende Claressa Shields zegt dat Jon Jones het goed kan doen in de bokssport. Jon Jones is een zeer veelzijdige MMA-vechter en staat nu al tien jaar aan de top van de lichte zwaargewicht divisie.

De tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en bokskampioen in drie divisies Shields, traint met Jones voorafgaand aan haar MMA-debuut in 2021. Blijkbaar onder de indruk is zij vol lof voor de vaardigheden en het potentieel van de voormalige UFC-kampioen.

,,Ik zie Jonny Bones een overgang maken van MMA naar boksen”, vertelde Shields aan Heavy.com. ,,Zwaargewicht boksen, dat is wat ik zie in hem.” Shields zegt dat zij Jones wel kan helpen in het verbeteren van zijn boks skills.

Levensgevaarlijk

,,Dus als ik hem zou laten zien wat ik weet in het boksen en me zou laten zien wat hij weet in MMA. Ik denk dat hij zo verschrikkelijk gevaarlijk zou zijn in het boksen. Ik bedoel, we hebben het allemaal gezien. Hij is een gevaarlijke kerel”, zegt Shields.

Shields heeft getekend bij de PFL en wil haar MMA-debuut maken in 2021. Jones, aan de andere kant, staat naar verluidt in de rij voor de zwaargewichttitel en zou het kunnen opnemen tegen de winnaar van Stipe Miocic tegen Francis Ngannou.

Bekijk ook

Badr Hari krijgt belangrijke rol bij Glory Collision 3 vanavond

Fans die live willen kijken vanavond naar Collision 3

‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

Moet Mike Tyson dit nu echt wel willen?

Gökhan Saki! ‘Mijn vuisten zullen spreken’ (video)

Het gevecht tussen McSweeney en Saki wordt door experts aangemerkt als een van de meest spannendste van het evenement.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page