Bekende MMA-vechter inbreker achterna met jachtgeweer (video) Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter inbreker achterna met jachtgeweer (video)

Bekende MMA-vechter inbreker achterna met jachtgeweer (video)

Inbreken bij een professionele MMA-vechter is geen slim plan. Vooral niet als deze naast goed te kunnen vechten ook nog eens een wapen bezit.

UFC-kampioen Jon Jones is niet bang uitgevallen zowel binnen als buiten de MMA-kooi. Dus als een inbreker opduikt neemt de vechter zelf actie, waarom wachten op de politie als je een wapen bezit. De man die dacht even snel zijn slag te slaan bij Jones moest reen voor zijn leven.

De UFC-superster plaatste beveiligingsbeelden waarvan hij zegt dat ze bij hem thuis zijn gemaakt. Deze beelden laten zien wat een man lijkt te zijn die 's nachts over zijn oprit sluipt, in auto's tuurt en zijn slag wil slaan.

Geluksvogel

Vermoedelijk gewekt door zijn beveiligingssysteem duikt Jones op via de garage en laat er geen gras over groeien. De inbreker zet het op een lopen maar Jones met het wapen in de aanslag gaat de man luidt schreeuwend achterna.

Bekende MMA-vechter inbreker achterna met jachtgeweer (video)

Via social media laat Jones weten dat de man geluk heeft gehad: "dit gebeurt er als ik je in mijn vizier hebt en probeert te stelen. Die gast heeft geluk gehad dat ik niet schiet op iemand die wegvlucht," aldus Jones bij de Post die hij plaatste op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws