Bekende MMA-vechter inbreker achterna met jachtgeweer (video)
Home / Nieuws / Bekende MMA-vechter inbreker achterna met jachtgeweer (video)

Bekende MMA-vechter inbreker achterna met jachtgeweer (video)

Inbreken bij een professionele MMA-vechter is geen slim plan. Vooral niet als deze naast goed te kunnen vechten ook nog eens een wapen bezit.

UFC-kampioen Jon Jones is niet bang uitgevallen zowel binnen als buiten de MMA-kooi. Dus als een inbreker opduikt neemt de vechter zelf actie, waarom wachten op de politie als je een wapen bezit. De man die dacht even snel zijn slag te slaan bij Jones moest reen voor zijn leven.

De UFC-superster plaatste beveiligingsbeelden waarvan hij zegt dat ze bij hem thuis zijn gemaakt. Deze beelden laten zien wat een man lijkt te zijn die ’s nachts over zijn oprit sluipt, in auto’s tuurt en zijn slag wil slaan.

Geluksvogel

Vermoedelijk gewekt door zijn beveiligingssysteem duikt Jones op via de garage en laat er geen gras over groeien. De inbreker zet het op een lopen maar Jones met het wapen in de aanslag gaat de man luidt schreeuwend achterna.

Via social media laat Jones weten dat de man geluk heeft gehad: “dit gebeurt er als ik je in mijn vizier hebt en probeert te stelen. Die gast heeft geluk gehad dat ik niet schiet op iemand die wegvlucht,” aldus Jones bij de Post die hij plaatste op Instagram.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page