Home / Nieuws / UFC kampioen Henry Cejudo in gesprek voor boksgevecht tegen Ryan Garcia

UFC kampioen Henry Cejudo in gesprek voor boksgevecht tegen Ryan Garcia

Voormalig UFC-kampioen in twee divisies Henry Cejudo is blijkbaar niet van plan met pensioen te blijven. Hij zegt dat er gesprekken gaande zijn voor een bokswedstrijd in Saoedi-Arabië.

Cejudo, de voormalige UFC kampioen vlieggewicht en bantamgewicht, kondigde vorige maand zijn pensionering aan. “Ik denk dat ik alles heb gedaan in MMA, Olympisch kampioen, vlieggewicht kampioen, bantamgewicht kampioen, ik heb beide titels verdedigd.”

Alles al gedaan behalve boksen

“‘Ik denk dat de enige die Ryan Garcia op de knieën kan krijgen. ” Cejudo gaf de titel van 135 pond op en is verwijderd van de UFC-ranglijst, maar de Olympische worstelen gouden medaillewinnaar is nu op zoek naar een andere sport.

De ongeslagen WBC Silver lichtgewicht bokskampioen Ryan Garcia licht in zijn vizier. Cejudo zegt dat Saudi-Arabië geïnteresseerd is in het hosten van het evenement. “Ik denk echt niet dat hij zo goed is. Ik weet het echt niet. Ik denk dat ik met een goed team, het juiste spelplan, hem zal kunnen verslaan.”

Ik kan hem aan

“Ik heb het gevoel dat ik de tools, de kracht en de ervaring bezit en we willen dit mogelijk maken in Saoedi-Arabië. Het is aan ‘Randy Candy’ Garcia om dat contract te ondertekenen. ” Garcia, 21, is 20-0, met 17 van die overwinningen door knock-out.

Hij scoorde finishes in zijn laatste vier gevechten, waaronder knock-outs in de eerste ronde in zijn twee meest recente gevechten.

Bekijk ook

ONE INSIDE THE MATRIX II: Pieter Buist treft sterke Rus

De Nederlandse MMA-vechter Pieter Buist keert terug in de kooi bij ONE Championship op 6 ...

TARIK KHBABEZ: ‘Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari’

Vrijdag maakte Glory Kickboxing bekend dat voormalige ONE Championship vechter Tarik Khbabez bij de organisatie ...

Dit zijn de rijkste sporters van de laatste jaren

Dat de absolute topsporters van de wereld jaarlijks tientallen miljoenen verdienen met hun sport is ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page