UFC Kampioen heeft vermiste wereldtitel terug – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC Kampioen heeft vermiste wereldtitel terug

UFC Kampioen heeft vermiste wereldtitel terug

Het zal je maar gebeuren, je vliegt naar Moskou om het UFC-debuut daar mee te maken, maar je bagage raakt zoekt en laat daar nu net je wereldtitel belt in zitten waar je zo hard voor gevochten hebt.

Wereldtitel

Het overkwam heeft UFC-vlieggewichtkampioen Henry Cejudo afgelopen weekend, zijn bagage raakte zoek, met als gevolg geen kleding maar erger nog zijn wereldtitel belt zat in de bagage en die was dus ook foetsie.

UFC Kampioen heeft vermiste wereldtitel belt terug
Youtube

De UFC nam Cejudo mee uit shoppen om vervangende kleding aan te schaffen, echter een titel belt koop je niet zomaar. Echter goed nieuws de bagage kwam boven water, via een video deelde Cejudo het goede nieuws mede.

Tweede keer

Het was de tweede keer dat Cejudo een kostbaar stuk goud verloor. Vorig jaar verloor hij zijn Olympische gouden medaille die hij won met het worstelen tijdens de Spelen van 2008. Hij ontving een nieuwe medaille kort na het winnen van de vlieggewicht-titel tegen Demetrious Johnson op UFC 227.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page