UFC-kampioen half blind: 'Ik zie bijna niets meer!' Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen half blind: 'Ik zie bijna niets meer!'

UFC-kampioen half blind: 'Ik zie bijna niets meer!'

Charles Oliveira, UFC lichtgewicht kampioen beweert dat zijn gezichtsvermogen zo slecht is dat hij drie tegenstanders in de kooi ziet. Ook zegt Oliveira zegt dat zijn gezichtsvermogen hem nog niet heeft gehinderd in een gevecht.

Het is niet helemaal zeldzaam dat een vechter een relatief slecht gezichtsvermogen heeft. Waarbij een aantal van topvechters waaronder Conor McGregor op een bepaald moment een bril droegen. In een recent interview onthulde Oliveira precies hoe slecht zijn gezichtsvermogen is, en hoe het een factor kan zijn in zijn gevechten.

,,Ik zie drie gezichten. Als ik de middelste raak, is dat prima", zegt Oliveira. ,,Drie rivalen is voor mij perfect. Als ik die in het midden raak, is het goed. Ik zal je de waarheid vertellen, ik ben een man die veel vertrouwen in God heeft en het is geen grap. Als ik mijn bril afzet, zie ik maar 50 procent, maar het heeft me nooit gehinderd in een gevecht."

Als ik hem afzet zie ik geen flikker

Oliviera vervolgde; ,,Het heeft me nooit gehinderd in een gevecht. Soms loop ik naar de MMA-kooi zonder de bril, soms loop ik naar binnen met de bril. Het hangt af van mijn sfeer. Soms vind ik het leuk om met een bril binnen te lopen om er ongevaarlijker uit te zien. Maar als ik mijn bril afzet, ben ik blind."

Van Oliveira wordt verwacht dat hij in de zomer zijn titel zal verdedigen, naar verwachting tegen McGregor. Deze zal naar verwachting in april weer volledig zal trainen nadat hij vorig jaar een gebroken been in de kooi had opgelopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws