UFC Kampioen Daniel Cormier springt in de bres voor Ronda Rousey Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Daniel Cormier springt in de bres voor Ronda Rousey

UFC Kampioen Daniel Cormier springt in de bres voor Ronda Rousey

Judo carrière

Rousey voegt de grote overwinning toe aan haar al grote lijst met prestaties, waaronder, maar niet beperkt tot, een voormalig UFC bantamweight-kampioen die de titel maar liefst zes keer verdedigde en een UFC Hall of Famer werd. Ook heeft zij een uitgebreide Judocarrière waarin ze de eerste Amerikaanse vrouw werd die een Olympische medaille behaalde in judo (brons), die ze won tijdens de Olympische Zomerspelen 2008 in Beijing.

Trolling

Verschillende UFC-sterren gebruikte hun social media accounts om Rousey te feliciteren met de grote overwinning, waaronder Cris Cyborg, Daniel Cormier en Chris Weidman. Zoals met elk groot publiek figuur heeft Rousey echter een behoorlijk aantal jaloerse haters op sociale media. Nadat Cormier, Rousey feliciteerde met de WWE-overwinning, reageerde een bittere sociale-mediatroll genaamd Brian C onmiddellijk en probeerde Rousey's prestaties in diskrediet te brengen. Cormier ging onmiddellijk in de verdediging ten bate van zijn goede vriendin en voormalige UFC co-ster, waardoor de keyboard warrior op zijn plaats werd gezet. Zie onderstaande tweets:

UFC Kampioen Daniel Cormier springt in de bres voor Ronda Rousey

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws