UFC Kampioen Daniel Cormier springt in de bres voor Ronda Rousey – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Kampioen Daniel Cormier springt in de bres voor Ronda Rousey

UFC Kampioen Daniel Cormier springt in de bres voor Ronda Rousey

De overstap van Ronda Rousey ex-UFC, filmster en tegenwoordig WWE Kampioen naar het show worstelen maakte niet iedereen blij. Ronda Rousey schreef geschiedenis afgelopen weekend tijdens de WWE Summerslam 2018-evenement, zij versloeg Alexa Bliss om het RAW-dameskampioenschap te veroveren. De overwinning betekent dat Rousey de eerste vrouw is die een grote titel heeft behaald in zowel MMA als professioneel worstelen. De enige andere atleet in de geschiedenis die dit eerder deed is Brock Lesnar bij de UFC en WWE.

Judo carrière

Rousey voegt de grote overwinning toe aan haar al grote lijst met prestaties, waaronder, maar niet beperkt tot, een voormalig UFC bantamweight-kampioen die de titel maar liefst zes keer verdedigde en een UFC Hall of Famer werd. Ook heeft zij een uitgebreide Judocarrière waarin ze de eerste Amerikaanse vrouw werd die een Olympische medaille behaalde in judo (brons), die ze won tijdens de Olympische Zomerspelen 2008 in Beijing.

Trolling

Verschillende UFC-sterren gebruikte hun social media accounts om Rousey te feliciteren met de grote overwinning, waaronder Cris Cyborg, Daniel Cormier en Chris Weidman. Zoals met elk groot publiek figuur heeft Rousey echter een behoorlijk aantal jaloerse haters op sociale media. Nadat Cormier, Rousey feliciteerde met de WWE-overwinning, reageerde een bittere sociale-mediatroll genaamd Brian C onmiddellijk en probeerde Rousey’s prestaties in diskrediet te brengen. Cormier ging onmiddellijk in de verdediging ten bate van zijn goede vriendin en voormalige UFC co-ster, waardoor de keyboard warrior op zijn plaats werd gezet. Zie onderstaande tweets:

 

Bekijk ook

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht

UFC Vegas 26 gaat door met een negen-wedstrijden-kaart.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page