UFC kampioen bang voor pak slaag van ex-Glory's Pereira (video) Nieuws
Nieuws

UFC kampioen bang voor pak slaag van ex-Glory's Pereira (video)

UFC kampioen bang voor pak slaag van ex-Glory's Pereira (video)

Alex Pereira verliet recentelijk de kickbokswereld nadat hij tweedivisie kampioen was geworden bij Glory Kickboxing. De Braziliaan tekende bij MMA-organisatie de UFC en maakt zijn debuut tegen Andreas Michailidis in Madison Square Garden op 6 november.

De komst van Pereira naar de UFC kreeg een staande applaus van de MMA-fans. Echter zegt de trainingsmaat van Pereira UFC lichtgewicht Glover Teixeira, dat er één persoon is die niet staat te springen. Volgens Teixeira is UFC middengewicht koning Israel Adesanya bang voor de komst van Peireira.

De ring uit gemept

Pereira mepte Adesanya een paar keer de ring uit in kijkbokswedstrijden, waaronder via knock-out. Een derde gevecht bij de UFC zou Adesanya niet snel zien zitten. Tijdens de laatste aflevering van Trocação Franca, de Portugeestalige podcast van MMA Fighting, zei Teixeira dat hij gelooft dat Adesanya bang is voor Pereira's komst.

,,Geloof mij Adesanya is bang voor een flink pak slaag", zei Teixeira. Hij heeft al twee keer klappen gehad van Alex. " Toch zegt Teixeira dat kickboksen verschilt van MMA. ,,Hij is niet alleen een kickbokser, hij is een atleet op hoog niveau met ongelooflijke kracht, ongelooflijke voorbereiding, en ik geloof dat Alex het goed zal doen in de UFC", aldus Teixeira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws