'Full of shit!' UFC-icoon McGregor haalt oud-rivaal door het slijk Nieuws
Nieuws

'Full of shit!' UFC-icoon McGregor haalt oud-rivaal door het slijk

'Full of shit!' UFC-icoon McGregor haalt oud-rivaal door het slijk

Conor McGregor is niet gecharmeerd door het feit dat bokslegende Floyd Mayweather in de pers melde dat de twee in 2023 de boksring weer in gaan. 'Geen interesse' was het korte maar krachtige antwoord van de Ier. Vandaag deed hij er nog een schepje bovenop en zegt dat Mayweather een onzin prater is.

In een weer eens snel verwijderde tweet zei McGregor dat Mayweather 'full of shit' zit, met andere woorden onzin praat. De Ier reageerde op een bericht van sportjournalist Michael Benson. Deze berichte dat de bokslegende een kleine 20 miljoen zou pakken met zijn oefenwedstrijd aankomend weekend in Japan.

,,Hij zei ook dat hij 100 miljoen pakte toen hij tegen die Logan (Logan Paul. red.), jongen sparde", schreef McGregor in een reactie. Maar hij bereikte nooit de Forbes top 100 lijst." Ook zegt McGregor dat zijn oud-rivaal dat Mayweather sinds 2017 (toen beiden tegen elkaar boksten), niet meer op deze lijst terecht kwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws