UFC gaat vechtsport wedstrijden live uitzenden via TikTok Nieuws
Nieuws

UFC gaat vechtsport wedstrijden live uitzenden via TikTok

UFC gaat vechtsport wedstrijden live uitzenden via TikTok

Vechtsportorganisatie UFC heeft een marketingdeal gesloten met social media platform TikTok. Wekelijks zullen er via de video-app live MMA-wedstrijden uitgezonden worden. Ook zullen er exclusieve producties gemaakt voor- en na de evenementen.

Met de stap om samen te gaan werken met TikTok vergroot de UFC haar bereik op verschillende continenten. Het lijkt er op dat de vechtsport organisatie de veelal jonge doelgroep op TikTok wil aanspreken.

Ge-TikTokked

Er zullen volgens de UFC een aantal teasers worden gemaakt om de evenementen, vechters en te promoten. Zo zullen er interviews en previews te zien zijn. Er is al getest met de UFC en TikTok. Zo was het evenement van afgelopen weekend ge-Tiktokked.

De resultaten daarvan zullen de aankomend dagen te zien zijn. @UFC, @UFCRussia, @UFCBrasil en @UFCEurope. Die zijn goed voor een bereik van 8,5 miljoen liefhebbers zullen de uitzendingen verzorgen van de reeds opgenomen video's.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/beruchte-neonazi-vyacheslav-datsik-slaat-tegenstander-de-ring-uit-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws