UFC Fight Pass voegt TRIUMPHANT Muay Thai toe in het live aanbod Nieuws
Nieuws

UFC Fight Pass voegt TRIUMPHANT Muay Thai toe in het live aanbod

UFC Fight Pass voegt TRIUMPHANT Muay Thai toe in het live aanbod

UFC FIGHT PASS voegt een nieuwe vechtsport organisatie toe aan zijn aanbod in de vorm van Muay Thai TRIUMPHANT!

TRIUMPHANT werd in september van dit jaar opgericht door Geoff Quares, de zeer gerespecteerde expert op het organiseren Muay Thai-evenementen. "TRIUMPHANT is inmiddels bekend geworden als de première kampioensreeks van live-evenementen in professioneel Muay Thai.

UFC Fight Pass voegt TRIUMPHANT Muay Thai toe in het live aanbod

Live Muay Thai kijken

"Deze organisatie legitimeert en vertegenwoordigd de echte kampioenen in deze sport, en binnenkort zal TRIUMPHANT een belangrijke distributiepartner vinden die de onvermijdelijke plaats begrijpt die Muay Thai zal hebben als een zeer gewaardeerde leverancier van live content aan een van de vele kijkplatforms, de miljoenen van vechtfans die hier vaak in de VS en daarbuiten willen kijken. Ik kan niet wachten tot 29 september en de geweldige actie die Muay Thai-gevechten leveren te kunnen laten zien". Zo zei, Geoff Quares afgelopen september, en zijn woorden zijn waarheid geworden met het partnership met UFC Fight Pass.

TRIUMPHANT Combat Sports is een professionele Muay Thai-promotie in Noord-Californië.

Geoff Quares, een gerespecteerde promotor met bijna een decennium aan ervaring in het professionele Muay Thai, richtte TRIUMPHANT op in mei 2017. TRIUMPHANT is toegewijd aan het kweken van Muay Thai in heel Amerika door het promoten van evenementen met gevestigde, hoogwaardige atleten, terwijl ook de aanleiding wordt gegeven tot de nieuwe en opkomende sterren van de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws