UFC fans dichter bij vechters dan ooit tevoren
Home / Nieuws / UFC fans dichter bij vechters dan ooit tevoren

UFC fans dichter bij vechters dan ooit tevoren

De UFC heeft samen met de Memento Group (TMG) haar nieuwe memorabilia-platform gelanceerd. Met unieke items van vechters binnen de organisatie.

Het nieuwe online platform bevat UFC Collectibles en beschikt over een uitgebreide en exclusieve collectie authentieke UFC hebbedingetjes. TMG biedt fans toegang tot exclusieve, limited edition en zeldzame stukken van UFC-evenementen.

Zo kunnen door de fans in wedstrijden gedragen handschoenen en kleding, kopen (incl handtekening). Alsook evenement posters en foto’s die zijn voorzien van een handtekening van hun favoriete UFC-atleten.

Ultieme beleving

Items zijn elk voorzien van een authentiek hologram dat digitaal kan worden geregistreerd en dat wordt vergezeld van een certificaat van echtheid. Alle producten worden aan fans geleverd in premium verpakkingen voor de ultieme ervaring.

,,Met deze nieuwe memorabilia-ervaring hopen we fans de kans te geven om hun favoriete momenten te bezitten, waardoor ze dichter bij UFC komen dan ooit tevoren”, zegt Philip Danglidis, commercieel directeur van The Memento Group, klik hier om naar de website te gaan.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page