UFC fans dichter bij vechters dan ooit tevoren Nieuws
Nieuws

UFC fans dichter bij vechters dan ooit tevoren

UFC fans dichter bij vechters dan ooit tevoren

De UFC heeft samen met de Memento Group (TMG) haar nieuwe memorabilia-platform gelanceerd. Met unieke items van vechters binnen de organisatie.

Het nieuwe online platform bevat UFC Collectibles en beschikt over een uitgebreide en exclusieve collectie authentieke UFC hebbedingetjes. TMG biedt fans toegang tot exclusieve, limited edition en zeldzame stukken van UFC-evenementen.

Zo kunnen door de fans in wedstrijden gedragen handschoenen en kleding, kopen (incl handtekening). Alsook evenement posters en foto's die zijn voorzien van een handtekening van hun favoriete UFC-atleten.

Ultieme beleving

Items zijn elk voorzien van een authentiek hologram dat digitaal kan worden geregistreerd en dat wordt vergezeld van een certificaat van echtheid. Alle producten worden aan fans geleverd in premium verpakkingen voor de ultieme ervaring.

,,Met deze nieuwe memorabilia-ervaring hopen we fans de kans te geven om hun favoriete momenten te bezitten, waardoor ze dichter bij UFC komen dan ooit tevoren", zegt Philip Danglidis, commercieel directeur van The Memento Group, klik hier om naar de website te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws