UFC debuut Gokhan Saki live te zien op FOX Sports! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC debuut Gokhan Saki live te zien op FOX Sports!

UFC debuut Gokhan Saki live te zien op FOX Sports!

Zaterdag 23 september aanstaande maakt Gokhan Saki zijn debuut in de UFC tegen Henrique Da Silva in Japan.

Dat het aankomende debuut van Gokhan Saki in de UFC, er een is die je zeker in je agenda moet zetten is duidelijk. Iedereen die fan is van “The Rebel” zal dit debuut zeker live willen zien. En dat kan op Fox sports die het gevecht live uitzend op 23 september om 04:00 uur. Dat wordt laat opblijven of vroeg je bed uit. Op de zender FOX Sports 2 is het evenement te bekijken, dan wel met het Amerikaanse commentaar, op de zender FOX Sports 6 is deze Fight Night te zien met Nederlands commentaar.

UFC debuut Gokhan Saki live te zien op FOX Sports!

UFC via live stream kijken

Behalve op tv kun je het evenement UFC Fight Night ook live bekijken op het internet te zien via een live stream. Heb je een abonnement op Fox Sports, dan is er een livestream beschikbaar op de FOX Sports Go App. Wie geen abonnement heeft, kan een dagpas voor FOX Sports kopen. De livestream is vanaf circa 4u00 beschikbaar op de FOX Sports Go App, in de nacht van vrijdag 22 september op zaterdag 23 september.

Eerder al in MMA gevochten

Saki heeft één MMA gevecht gehad, maar dat was bijna 13 jaar geleden, hij verloor toen tegen James Zikic in Liverpool via TKO. Sindsdien is zijn carrière traject in kickboksen geweest en niet onverdienstelijk zoals een GLORY licht zwaargewicht titel, en GLORY licht zwaargewicht toernooi kampioenschap.

De voormalige wereld, Nederlandse en Europese muay-thaise kampioen heeft opmerkelijke overwinningen op Ray Sefo, Tyrone Spong (twee keer) en Melvin Manhoef. Hij is ook in de ring gestaan tegen Alistair Overeem, een gevecht die hij door TKO verloor door een gebroken arm in de eerste ronde in 2010.

Keiharde vechter

Gokhan Saki is een respectable vechter met een reputatie dat hij een keiharde vechter is, dat heeft hij wel bewezen in zijn gevecht tegen Alistair Overeem, waar hij tegen beleef vechten met een gebroken arm. Dit geeft aan dat zijn tegenstander Da Sliva geen makkie zal hebben tegen onze eigen Gokhan. Wij zullen het gevecht dan ook zeker met veel vertrouwen volgen!

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page