UFC: ‘Dana White wil derde gevecht tussen Jon Jones en Daniel Cormier’ Nieuws
Nieuws

UFC: ‘Dana White wil derde gevecht tussen Jon Jones en Daniel Cormier’

UFC: ‘Dana White wil derde gevecht tussen Jon Jones en Daniel Cormier’
UFC: ‘Dana White wil derde gevecht tussen Jon Jones en Daniel Cormier’

Licht zwaargewicht kampioen Daniel Cormier, beweert dat hij het boek over zijn vete met Jon Jones heeft gesloten na twee beslissende verliezen. Echter ziet Dana White de baas van de UFC dit anders.

Misschien heeft Dana White deze boodschap niet mee gekregen, wat zou verklaren waarom de baas van de UFC probeert zijn weg te vinden naar een derde gevecht tussen het paar, zelfs als het moet plaatsvinden op zwaargewicht.

"De haat is echt tussen deze twee, het is ongelooflijk," vertelde White aan TMZ Sports. "Ik zou het graag zien, ik denk dat de fans het graag willen zien. Wat interessant zou zijn, is dat we het op zwaargewicht kunnen zien. Ik ga doen wat DC wil. Ik ga er alles aan doen om die man gelukkig te maken. “

Brock Lesnar

Van Cormier wordt verwacht dat hij begin 2017 zijn eerste en enige titelverdediging tegen Brock Lesnar maakt, een massale pay-per-view (PPV) strijd die "DC" in stijl zou moeten winnen. Het enige probleem met Lesnar, die ook niet slaagde voor een drugstest, is dat hij nog steeds geen UFC-contract heeft en nog niet aan deze vereisten heeft voldaan.

Dus als de WWE-ster ongeschikt wordt verklaard of niet met UFC in het reine komt, is de volgende beschikbare wedstrijd met de snel herstelde Jones, hoewel voormalig kampioen Stipe Miocic daar misschien ook iets over te zeggen heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws