UFC breidt uit naar Zuid Amerika in 2018 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC breidt uit naar Zuid Amerika in 2018

UFC breidt uit naar Zuid Amerika in 2018

UFC-officials zijn op zoek naar evenementen in Chili en Argentinië voor het eerste kwartaal van 2018.

UFC-officials zijn op zoek naar evenementen in Chili en Argentinië voor het eerste kwartaal van 2018.

De UFC is op zoek naar meer markten in Zuid-Amerika tegen deze tijd volgend jaar. Volgens een rapport van LaAficion zijn promotie officials op zoek naar evenementen in zowel Chili als Argentinië, met name gericht op grote steden zoals Santiago en Buenos Aires. Vecht organisaties zijn constant op zoek naar nieuwe continenten om hun vechters te etaleren.

December 2017 te vroeg geen locaties beschikbaar

“We hadden een datum in december van dit jaar en we wilden in Chili of Argentinië zijn, maar de terreinen in de twee steden waren al vol gepland en het was onmogelijk,” zei Joe Carr, vice-president van Content and International bij de UFC. “Maar in 2018 is de verwachting om in de twee steden te kunnen zijn. We praten al op beide plaatsen met vastgoedmensen en ontwikkelaars”.

Dit is nog maar een van de laatste ontwikkelingen in de UFC die hard op de Latijns-Amerikaanse markt duwt. Begin mei kondigde de UFC en FOX Networks Group Latijns Amerika een partnerschap aan om uit te zenden naar meer dan 20 miljoen huishoudens in Spaans-sprekende Latijns-Amerikaanse landen. Volgens Carr overtrof de resultaten van de meerjarenovereenkomst de verwachtingen.

Trending onderwerpen in sociale netwerken Zuid Amerika

“We zijn die nacht in meer dan 20 miljoen huishoudens binnengekomen,” zei Carr. “UFC 211 was het eerste evenement en we begonnen het bereik te zien, het was de eerste keer dat UFC tegelijkertijd onder de trending onderwerpen was in sociale netwerken in Argentinië, Colombia en Chili”.

Met deze resultaten, in combinatie met de opkomst van Argentijnse weltergewicht Santiago Ponzinibbio, zegt Carr dat fans het eerste evenement in Chili of Argentinië in het eerste kwartaal van 2018 kunnen verwachten.

“Chili is eenvoudiger voor ons in termen van de operatie,” zei Carr. “Maar met wat Santiago Ponzinibbio doet, kan de verwachting in Argentinië ideaal zijn”.

Bekijk ook

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page