UFC bevestigd 2e event in Londen voor juli dit jaar Nieuws
Nieuws

UFC bevestigd 2e event in Londen voor juli dit jaar

UFC bevestigd 2e event in Londen voor juli dit jaar

Een tweede UFC London event is officieel bevestigd door de Amerikaanse vechtsport organisatie. Op 23 juli in de O2 Arena in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk zal het evenement plaatsvinden.

In een officieel persbericht van de organisatie bevestigde deze haar tweede Londense event van dit jaar, na een recent uitje in de O2 Arena eerder in maart. ,,UFC, 's werelds grootste mixed martial arts-organisatie, heeft vandaag haar terugkeer naar Londen aangekondigd op zaterdag 23 juli in The O2", aldus de officiële verklaring van de organisatie.

Eerder dit jaar organiseerde de organisatie een Fight Night showcase, met als headliner een zwaargewicht-clash tussen Alexander Volkov en Tom Aspinall. De Brit Aspinall, scoorde de overwinning op Volkov in de eerste ronde.

Niet veel bekend

Een officiële headliner voor het evenement van UFC London 2 moet nog worden bepaald door de organisatie, met een handvol vechters die voor die datum wel al bekend zijn. Waaronder een vlieggewicht match-up tussen de veelgeprezen, ongeslagen Muhammad Mokaev en nieuwkomer, LFA-kampioen Charles Johnson.

Gisteren kwamen er berichten naar buiten waarin gemeld werd dat een licht-zwaargewicht gevecht aan het evenement was toegevoegd. Tussen voormalig drievoudig promotionele titeluitdager, Alexander Gustafsson en Nikita Krylov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws