UFC bevestigd dat Brock Lesnar doping tests ondergaat Nieuws
Nieuws

UFC bevestigd dat Brock Lesnar doping tests ondergaat

UFC bevestigd dat Brock Lesnar doping tests ondergaat

Lesnar daagt Cormier uit maar moet zeker zes maanden wachten

Na de partij die gewonnen werd door Cormier, daagde Lesnar de nieuwe UFC-zwaargewichtkampioen Daniel Cormier uit in wat een slecht stukje acteer werk leek, zo overgenomen vanuit de WWE waar Lesnar actief is als show worstelaar. Ondanks dat Lesnar officieel weer deel uitmaakt van de doping test procedures, heeft hij nog steeds iets meer dan zes maanden over van zijn vorige schorsing, wat betekent dat hij tot ten minste januari de kooi niet zou mogen betreden.

Streng anti doping beleid van de UFC

Volgens het strenge anti-dopingbeleid van de UFC, wat stelt dat als een vechter die geschorst is met pensioen gaat, blijft die schorsing bevroren totdat deze vechter terugkomt in het test programma. Lesnar ging formeel met pensioen na ongeveer zes maanden binnen zijn eenjarige schorsing, wat het resultaat was van zijn positieve test voor de verboden stof clomiphene in meerdere geneesmiddelenonderzoeken in verband met UFC 200 in juli 2016.

De woordvoerder van de USADA kon niet in detail ingaan op wat Lesnar tot nu toe heeft gedaan met betrekking tot terug komen in het test programma. White zei zaterdag dat Lesnar's deal met WWE hem overigens wel in staat stelt te vechten in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws