UFC & Bellator laten zich niet knock-out slaan door coronavirus Nieuws
Nieuws

UFC & Bellator laten zich niet knock-out slaan door coronavirus

UFC & Bellator laten zich niet knock-out slaan door coronavirus
UFC & Bellator laten zich niet knock-out slaan door coronavirus

Zoals het er nu uitziet zetten de Amerikaanse vechtsport organisaties hun geplande events gewoon door.

De twee grootste MMA vechtsportpromoties in de Verenigde Staten, UFC en Bellator, gaan voorlopig vooruit met geplande evenementen. Dit ondanks dat andere organisaties wel grote event like af te gelasten of te verschuiven, zoals Combate Americas en ONE Championship.

"We volgen de situatie nauwlettend in samenwerking met onze locatiepartners en ons medische team, en we volgen de aanbevolen richtlijnen van het Southern Nevada Health District (SNHD) en de CDC. We moedigen onze fans ook aan deze te volgen, zoals vaak handen wassen en thuisblijven als je ziek bent," zegt Len Breckenridge van de UFC in een verklaring.

Gewoon doorgaan

De UFC heeft zaterdag een evenement in Brasilia, Brazilië. Daarna gaat de UFC volgende week naar Londen; Columbus, Ohio, op 28 maart; en Portland, Oregon, op 11 april. Het volgende grote is UFC 249, gepland voor 18 april in Brooklyn New York. Bellator heeft vrijdagavond een evenement in het Mohegan Sun resort in Uncasville, Connecticut.

Een woordvoerder van de organisatie zei dat officials "volledig anticiperen" op Bellator 241 om deze door te gaan zoals gepland. Bellator heeft geen ander evenement na vrijdag tot 9 mei. "We houden de situatie nauwlettend in de gaten en hebben nauw contact gehad met onze locatiepartners", aldus een verklaring van Bellator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws