UFC-baas White werd zwaar bedreigd: 'Ik ga alles vertellen'
Home / Nieuws / UFC-baas White werd zwaar bedreigd: ‘Ik ga alles vertellen’

UFC-baas White werd zwaar bedreigd: ‘Ik ga alles vertellen’

Een voormalige UFC-ster beweert informatie te hebben die de reputatie van UFC-president Dana White zou schaden. En diezelfde ster dreigde de UFC-baas door die kat uit de zak te laten toen de twee in het verleden botsten.

Volgens voormalig UFC-scheidsrechter “Big” Joh McCarthy, zou voormalig UFC-zwaargewicht Brendan Schaub informatie hebben die White kunnen schaden. De topfunctionaris van de UFC nam een stap terug, nadat hij deze dreiging gewaar werd.

McCarthy onthulde het verhaal op de podcast “Weighing In”. Volgens McCarthy dreigde Schaub White met het vrijgeven van die informatie nadat White in 2018 op sociale media was gegaan om Schaub te bashen voor opmerkingen die hij maakte over UFC-sterren. ,,Maar de reactie van Brendan was geweldig… En als je wilt blijven praten, vertel ik alles wat ik over je weet’, zei McCarthy over Schaub.

Geen onzin

McCarthy beweert te weten welke informatie Schaub dreigde vrij te geven over White, maar hij weigerde het te onthullen. ,,Ik wist precies waar hij het over had, ik ga niet zeggen wat het was”, zei McCarthy. Het moet echter iets groots zijn, althans in de geest van McCarthy, omdat hij zegt dat White daarom daarna geen kritiek meer op Schaub heeft gegeven.

De dreiging heeft White misschien het zwijgen opgelegd, maar de ruzie tussen White en Schaub was een paar jaar geleden legitiem. In 2018 bestempelde White, Schaub als een “eikel” en een “idioot” nadat Schaub zijn gedachten en meningen had geuit over enkele UFC-sterren op sociale media.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page