UFC-baas White prijst McGregor de hemel in (video) Nieuws
Nieuws

UFC-baas White prijst McGregor de hemel in (video)

UFC-baas White prijst McGregor de hemel in (video)

Dana White, UFC-president zegt dat Conor McGregor een van de meest loyale vechters is die hij ooit heeft mee gemaakt. Nu 2021 ten einde loopt, staat 2022 op het punt een druk jaar te worden voor McGregor.

De Ierse superster McGregor staat klaar om in april weer volledig te trainen. Verwacht wordt dat hij inde zomer terugkeer naar de UFC-kooi. McGregor herstelt nog steeds voorspoedig van een gebroken been opgelopen eerder dit jaar tegen Dustin Poirer.

Titelgevecht bij terugkeer

De details van de terugkeer van McGregor moeten natuurlijk nog worden bevestigd. Regerend UFC 155-pond kampioen Charles Oliveira heeft al aangegeven dat hij van plan is te wachten op de terugkeer van McGregor. De Braziliaan verdedigde met succes zijn titel tegen Dustin Poirier enkele weken geleden (lees verder onder video).

Vooruitlopend op de terugkeer van de Ier deelt White zijn mening over de vechter. "Er zijn veel vechters geweest die ongelooflijk loyaal aan mij zijn geweest en ik ben ongelooflijk loyaal aan hen geweest", vertelde White tegen boksexpert Teddy Atlas op zijn podcast The Fight.

Grote namen

,,Conor McGregor is een van hen. Conor is een verdomde handvol, maar als je kijkt naar de manier waarop vechters zijn gebouwd, zijn sommige anders dan alle anderen op deze planeet. De Ronda Rouseys, Chuck Liddells, Matt Hughes, Conor McGregor, ik wil geen namen noemen, maar er zijn de afgelopen 20 jaar niet veel vechters geweest die zeer loyaal zijn geweest."

White's uitspraken zijn waarschijnlijk gebaseerd op situaties zoals McGregor die op korte termijn Jose Aldo verving tegen Chad Mendes in 2015 verving. Maar ook verschillende andere situaties, zoals de wereldtournee om het uiteindelijke gevecht met Aldo te promoten en verschillende anderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws