? | UFC-BAAS DANA WHITE: 'Die fans kunnen mij geen ruk schelen' Nieuws
Nieuws

? | UFC-BAAS DANA WHITE: 'Die fans kunnen mij geen ruk schelen'

? | UFC-BAAS DANA WHITE: 'Die fans kunnen mij geen ruk schelen'

De grote baas van de Amerikaanse MMA vechtsport organisatie UFC Danais grote vrienden met president Donald Trump.

White sprak onlangs tijdens de politieke bijeenkomst van Trump in Colorado, wat leidde tot kritiek van een segment van MMA-fans die geen Trump-supporters zijn. Er waren een aantal MMA-fans die van streek waren. White sprak zo vol passie over president Trump, maar het maakt White niets uit wat ze denken.

In een gesprek met TMZ Sports zei White dat hij zich geen zorgen maakt over wat MMA-fans denken over zijn relatie met president Trump. "Ik kan het niet genoeg zeggen. Deze kerel, wanneer ik deze kerel zeg, ik heb het over president Trump is zo'n goede vriend en zo een loyale, geweldige kerel, man. Hij is een geweldige kerel. Hij is al heel lang een vriend van me, 'zei White.

Interesseert mij geen moer

"Ik geef er shit om dat de fans afhaken, ik geef er niet om. Als je me niet leuk vindt omdat ik bevriend ben met deze man, dan is dat jouw probleem, niet het mijne, 'zei White. Volgens White verwachtte hij niet eens dat hij zou spreken tijdens de bijeenkomst van Trump..

"Ja, ik was niet echt campagne aan het voeren. Hij belde me en vroeg me of ik naar Colorado wilde gaan. Hij zei: "Wil je naar Colorado?" Ik zei: "Ja," dus we vlogen naar Colorado en weer terug naar Vegas. We hingen gewoon rond en praatten over gevechten. Ik had die dag niet eens mogen spreken, ik was gewoon met hem aan het cruisen, "zei White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws