UFC 330: Daniel Cormier vs. Derrick Lewis als potentiële headliner Nieuws
Nieuws

UFC 330: Daniel Cormier vs. Derrick Lewis als potentiële headliner

UFC 330: Daniel Cormier vs. Derrick Lewis als potentiële headliner
UFC 330: Daniel Cormier vs. Derrick Lewis als potentiële headliner

Er zijn gesprekken gaande bij UFC over een zwaargewicht titelgevecht tussen Daniel Cormier en Derrick Lewis in New York als hoofdgevecht tijdens UFC 230. Dat melden verschillende bronnen, waaronder ESPN.

Als dit gevecht daadwerkelijk gaat plaatsvinden, zal dit een waardevolle toevoeging zijn op UFC's volgende pay-per-view. Derrick Lewis (21-5) uit Houston is erg populair sinds hij Alexander Volkov knock-out sloeg tijdens UFC 229 in Las Vegas.

Spraakmakend

UFC was op zoek naar een spraakmakend titelgevecht voor het volgende UFC gevecht, en Lewis heeft zich afgelopen zaterdag heel populair gemaakt. Het gevecht tussen beide is nog niet 100% zeker want er moeten nog hindernissen worden genomen in de onderhandelingen.

Daniel Cormier (21-1) traint in San Jose, Californië en moet zijn UFC titel als zwaargewicht en licht zwaargewicht verdedigen. Zijn eerstvolgende zwaargewicht verdediging zou in principe pas over ongeveer een jaar plaatsvinden tegen Brock Lesnar, maar UFC wil het volgende evenement in New York nog aantrekkelijker maken door de dubbele kampioen het te laten opnemen tegen een zwaargewicht die negen van zijn tien wedstrijden heeft gewonnen.

Overige gevechten op de UFC 230-agenda

Als lichtgewicht gevecht staat op de vechtkaart van 3-november een partij gepland tussen Nate Diaz en Dustin Poirier, die het derde evenement van de UFC zal markeren in New York's Madison Square Garden.

Sinds vorige week is een vrouwelijke titelgevecht tussen Valentina Shevchenko en Sijara Eubanks voorlopig al gekoppeld aan UFC 230.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws