UFC 3: Durf jij het om de ring in te gaan tegen Connor McGregor? Nieuws
Nieuws

UFC 3: Durf jij het om de ring in te gaan tegen Connor McGregor?

UFC 3: Durf jij het om de ring in te gaan tegen Connor McGregor?

Pak jij die harde knockout op Connor McGregor?

Vandaag onthulde Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) EA SPORTS ™ UFC® 3 met UFC® lichtgewichtkampioen Conor McGregor, de enige UFC-atleet die tegelijkertijd twee UFC-titels in twee gewichtsklassen heeft, als de officiële mondiale cover atleet ter promotie van het spel.

UFC 3: Durf jij het om de ring in te gaan tegen Connor McGregor?

Nieuwe generatie vechten voor MMA en vechtfans

EA SPORTS UFC 3 introduceert een nieuwe generatie vechten voor MMA en vechtfans, mogelijk gemaakt door Real Player Motion (RPM) Tech, een revolutionaire nieuwe gameplay-animatietechnologie die de meest vloeiende en responsieve beweging levert in de geschiedenis van EA SPORTS UFC. Je hebt in het spel de kans om tegen de grote kampioen Connor McGregor je kunnen te tonen, durf jij het aan?

G.O.A.T.

Een nieuwe G.O.A.T. Carrière-modus betekent nu dat de keuzes van spelers buiten de wereldberoemde Octagon® van UFC net zo belangrijk zijn als hun prestaties erin. Deze nieuwe modus stelt je in staat om opkomende gevechten strategisch te promoten, verwarmde rivaliteiten te creëren en meer op weg om de grootste van alle tijden te worden. EA SPORTS UFC 3 is wereldwijd beschikbaar op 2 februari 2018 voor Xbox One en PlayStation®4.

Maar er is nog veel meer te ontdekken in dit spel, deze willen wij niet allemaal weggeven. Bekijk onderstaande trailer voor een impressie van het spel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws