UFC 232 Rematch: Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2 Nieuws
Nieuws

UFC 232 Rematch: Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2

UFC 232 Rematch: Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2
UFC 232 Rematch: Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2

Zaterdag 29 december vindt in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada UFC 232 plaats, het laatste UFC toernooi van 2018. Tijdens de hoofdpartij keert Jon Jones terug van zijn schorsing door de USADA om het tegen Alexander Gustafsson op te nemen voor de beschikbare licht-zwaargewicht titel. Jon 'Bones' Jones verdedigde zijn titel tegen Gustafsson eerder op UFC 165. Vijf jaar later volgt nu de herkansing.

Jon Jones werd na zijn laatste UFC 214-gevecht tegen Daniel Cornier schuldig bevonden van het gebruik van turinabol, een anabole steroïde. Doordat dit niet de eerste keer was dat Jones niet door de dopingtest kwam sinds het USADA-beleid werd ingevoerd, kon Jones op een schorsing van maximaal vier jaar rekenen.

Cris Cyborg vs. Amanda Nunes

Tijdens de tweede hoofdpartij van het UFC-toernooi zal Chris Cyborg haar vedergewicht titel op het spel zetten in een partij tegen de koningin van het bantamgewicht, Amanda Nunes. Het is ook de eerste all-Braziliaanse UFC-titelstrijd sinds Anderson Silva vs. Vitor Belfort op UFC 126.

Ook opmerkelijk is het weltergewicht debuut van Michael Chiesa's tegen Carlos Condit, evenals Ilir Latifi, die het tegen Corey Anderson opneemt in wat zeker de 'echte' hoofdpartij van de avond zal worden.

Line-up vechtkaart:

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson
Cris Cyborg vs. Amanda Nunes
Carlos Condit vs. Michael Chiesa
Megan Anderson vs. Cat Zingano
Ilir Latifi vs. Corey Anderson
B.J. Penn vs. Ryan Hall

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws