UFC 231: Brian Ortega bevestigt gesprekken over gevecht met Max Holloway – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC 231: Brian Ortega bevestigt gesprekken over gevecht met Max Holloway

UFC 231: Brian Ortega bevestigt gesprekken over gevecht met Max Holloway

Brian Ortega zegt dat hij een bod heeft om te vechten om de vedergewicht titel, maar de strijd is in dit stadium verre van rond en is de matchup tegen Max Holloway nog niet afgerond. Toch blijft Ortega hoopvol dat er een deal kan worden gesloten die hem later dit jaar met Holloway voor de vedergewicht titel de kooi zal doen ingaan.

December

“Ja, het is waar”, vertelde Ortega de verslaggevers over het aanbod om Holloway onder ogen te zien bij UFC 231 zoals voor het eerst gerapporteerd door MMAJunkie. “We hebben de oproep gekregen. Ze boden ons aan om in december te vechten. Ik zei ja. Ik weet niet precies waar. Maar ik denk dat ze naar Toronto kijken, december hangt in de lucht.”

Brian Ortega bevestigd gesprekken over gevecht met Holloway
Screenshot

Voorafgaand aan UFC 226 werd Holloway als voorzorgsmaatregel naar het ziekenhuis gebracht nadat hij wat beschreven werd als ‘hersenschudding achtige’ symptomen vertoonde. Holloway werd uiteindelijk van de kaart gehaald en naar artsen gestuurd voor verdere behandeling.

Gezondheid

“Ik weet zeker dat Max dezelfde oproep ontving. Ik heb nog niets van hem of zijn team gehoord. Maar het ziet ernaar uit dat het zal gebeuren. ” Aldus Ortega. Hoezeer Ortega ook wil dat de strijd plaatsvindt, de realiteit is dat de gezondheid van Holloway nog steeds een precedent lijkt te zijn in deze situatie na wat zich voor de laatste geplande partij in juli heeft afgespeeld.

Helaas hebben artsen niet precies kunnen vaststellen wat er met Holloway is gebeurd, terwijl van het incident lijkt herstelt. Voorlopig wacht Ortega geduldig zijn tijd af als de nummer 1 uitdager, terwijl hij op de gezondheid van Holloway wacht om weer 100 procent te worden, zodat ze om de vedergewicht titel kunnen strijden.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page