UFC 231: Brian Ortega bevestigt gesprekken over gevecht met Max Holloway Nieuws
Nieuws

UFC 231: Brian Ortega bevestigt gesprekken over gevecht met Max Holloway

UFC 231: Brian Ortega bevestigt gesprekken over gevecht met Max Holloway

December

"Ja, het is waar", vertelde Ortega de verslaggevers over het aanbod om Holloway onder ogen te zien bij UFC 231 zoals voor het eerst gerapporteerd door MMAJunkie. "We hebben de oproep gekregen. Ze boden ons aan om in december te vechten. Ik zei ja. Ik weet niet precies waar. Maar ik denk dat ze naar Toronto kijken, december hangt in de lucht."

Screenshot
Screenshot

Voorafgaand aan UFC 226 werd Holloway als voorzorgsmaatregel naar het ziekenhuis gebracht nadat hij wat beschreven werd als 'hersenschudding achtige' symptomen vertoonde. Holloway werd uiteindelijk van de kaart gehaald en naar artsen gestuurd voor verdere behandeling.

Gezondheid

"Ik weet zeker dat Max dezelfde oproep ontving. Ik heb nog niets van hem of zijn team gehoord. Maar het ziet ernaar uit dat het zal gebeuren. " Aldus Ortega. Hoezeer Ortega ook wil dat de strijd plaatsvindt, de realiteit is dat de gezondheid van Holloway nog steeds een precedent lijkt te zijn in deze situatie na wat zich voor de laatste geplande partij in juli heeft afgespeeld.

Helaas hebben artsen niet precies kunnen vaststellen wat er met Holloway is gebeurd, terwijl van het incident lijkt herstelt. Voorlopig wacht Ortega geduldig zijn tijd af als de nummer 1 uitdager, terwijl hij op de gezondheid van Holloway wacht om weer 100 procent te worden, zodat ze om de vedergewicht titel kunnen strijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws