UFC 223 rel blijkt gerichte wraakactie van Connor McGregor! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC 223 rel blijkt gerichte wraakactie van Connor McGregor!

UFC 223 rel blijkt gerichte wraakactie van Connor McGregor!

Wat een onbezonnen actie lek van Connor McGregor blijkt een heel andere wending te krijgen. Verschillende bronnen melden dat de aanval op de vechters bus een gerichte actie was en wel tegen Khabib Nurmagomedov. Reden voor de aanval bleek de schermutseling die eerder deze week plaatsvond tussen Khabib Nurmagomedov en Artem Lobov goede vriend en trainingsmaat van McGregor.

Connor McGregor is een lafaard

De zaden van het conflict werden gezaaid vorige zomer, toen Lobov, die een vriend en sparringpartner is van Conor McGregor, een interview gaf met Russia’s Sport 24, waar hem onder meer werd gevraagd naar Nurmagomedov. Lobov werd met name ondervraagd over de vraag of McGregor ooit had gereageerd op het beroemde octagon-interview van Nurmagomedov na zijn gevecht bij UFC 205, waarin hij de Ier een “lafaard” noemde.

Waarom volgens Eddie Alvarez de titel van Conor McGregor nog niet afgepakt is!
Dana White: Conor McGregor zal worden gestript van zijn titel, deze wordt vacant gesteld bij UFC 223

Khabib Nurmagomedov een mietje die zich snel terugtrekt

Lobov legde uit dat McGregor met een aantal situaties te maken had gehad toen hij zich door gezondheidsproblemen van gevechten had teruggetrokken. Hij stelde dat tegenover Nurmagomedov, die eerder gedwongen was gevechten te annuleren wegens gezondheidsproblemen. “Khabib heeft zich al zes keer teruggetrokken. Hij krijgt een paar kleine gezondheidsproblemen, aan zijn kont of zo, en hij trekt zich terug. Hij kan zelfs niet eens afvallen. Hij geeft niet eens om zijn fans, “vertelde Lobov aan de Russische sport site.

 

McGregor met spoed het vliegtuig in

Dit bleek niet goed gevallen bij Khabib Nurmagomedov die in het hotel Lobov tegenkwam en dreigde met hem op de vuist te gaan. Het werd een dreigende situatie waar Nurmagomedov, Lobov dusdanig bleek te hebben bedreigd dat Connor McGregor besloot om het vliegtuig te pakken richting Amerika. Echter deed hij dit niet alleen maar boekte naar verluidt 15 vliegtickets om zijn gevolg mee te nemen. Het resultaat is inmiddels bekend, er ontstond een grote rel met een aanval op de vechters bus. Khabib Nurmagomedov weigerde echter naar buiten te komen waar op het McGregor kamp besloot hun woede te koelen op de bus.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page