UFC 223 rel blijkt gerichte wraakactie van Connor McGregor! Nieuws
Nieuws

UFC 223 rel blijkt gerichte wraakactie van Connor McGregor!

UFC 223 rel blijkt gerichte wraakactie van Connor McGregor!

Connor McGregor is een lafaard

De zaden van het conflict werden gezaaid vorige zomer, toen Lobov, die een vriend en sparringpartner is van Conor McGregor, een interview gaf met Russia's Sport 24, waar hem onder meer werd gevraagd naar Nurmagomedov. Lobov werd met name ondervraagd over de vraag of McGregor ooit had gereageerd op het beroemde octagon-interview van Nurmagomedov na zijn gevecht bij UFC 205, waarin hij de Ier een "lafaard" noemde.

Dana White: Conor McGregor zal worden gestript van zijn titel, deze wordt vacant gesteld bij UFC 223
Dana White: Conor McGregor zal worden gestript van zijn titel, deze wordt vacant gesteld bij UFC 223

Khabib Nurmagomedov een mietje die zich snel terugtrekt

Lobov legde uit dat McGregor met een aantal situaties te maken had gehad toen hij zich door gezondheidsproblemen van gevechten had teruggetrokken. Hij stelde dat tegenover Nurmagomedov, die eerder gedwongen was gevechten te annuleren wegens gezondheidsproblemen. "Khabib heeft zich al zes keer teruggetrokken. Hij krijgt een paar kleine gezondheidsproblemen, aan zijn kont of zo, en hij trekt zich terug. Hij kan zelfs niet eens afvallen. Hij geeft niet eens om zijn fans, "vertelde Lobov aan de Russische sport site.

McGregor met spoed het vliegtuig in

Dit bleek niet goed gevallen bij Khabib Nurmagomedov die in het hotel Lobov tegenkwam en dreigde met hem op de vuist te gaan. Het werd een dreigende situatie waar Nurmagomedov, Lobov dusdanig bleek te hebben bedreigd dat Connor McGregor besloot om het vliegtuig te pakken richting Amerika. Echter deed hij dit niet alleen maar boekte naar verluidt 15 vliegtickets om zijn gevolg mee te nemen. Het resultaat is inmiddels bekend, er ontstond een grote rel met een aanval op de vechters bus. Khabib Nurmagomedov weigerde echter naar buiten te komen waar op het McGregor kamp besloot hun woede te koelen op de bus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws