UFC 215: Ray Borg trekt zich terug uit titel gevecht! Nieuws
Nieuws

UFC 215: Ray Borg trekt zich terug uit titel gevecht!

UFC 215: Ray Borg trekt zich terug uit titel gevecht!

UFC 215 main event geannuleerd: Ray Borg uit titel vecht tegen Demetrious Johnson

UFC 215: Ray Borg trekt zich terug uit titel gevecht!

Slecht nieuws voor de UFC fans aankomend weekend, UFC 215 verloor zijn titel gevecht op de vooravond van de wegingen. Er zal op zaterdag geen titelverdediging zijn voor vlieggewichtkampioen Demetrious Johnson. Ariel Helwani van MMA Fighting meldde dat Ray Borg gedwongen is zich te onttrekken aan het UFC 215 titel gevecht tegen Johnson. Volgens het rapport heeft Borg deze week tegen een ziekte gevochten en werd geacht ongeschikt te zijn om te vechten door de UFC-dokters.

Eerdere kwesties met gewichtproblemen bij Borg

"Terwijl details over zijn ziekte onbekend zijn, moet opgemerkt worden dat Borg een geschiedenis heeft van gewichtsvermindering problemen. Hij slaagde er niet in om op gewicht te komen in twee van zijn laatste vier gevechten. Borg trok zich ook terug uit UFC 203 tegen Ian McCall nadat hij ziek was geworden.

Gevecht opnieuw op een ander evenement

Op dit moment lijkt het alsof de UFC dit gevecht opnieuw voor een ander evenement zal plannen. Johnson was op zoek naar zijn 11e succesvolle titel verdediging, die een all-time UFC-record zou zijn, die de 10 zou overschrijden door de voormalige middengewicht kampioen Anderson Silva en deze overtreffen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws