Tyson Fury zweert David Haye te vervangen als tegenstander voor Tony Bellew Nieuws
Nieuws

Tyson Fury zweert David Haye te vervangen als tegenstander voor Tony Bellew

Tyson Fury zweert David Haye te vervangen als tegenstander voor Tony Bellew

Tyson Fury zegt dat hij klaar zal zijn voor een zwaargewicht gevecht tegen Tony Bellew in Mei 2018

Tyson Fury heeft snel een mondelinge uitdaging aan Tony Bellew uitgesproken na het uitstel van zijn rematch met David Haye. Bellews toekomstplannen werden verstoord nadat Haye zich terugtrok uit het geplande tweede gevecht van volgende maand na een 'buitenissig ongeluk' waarbij hij een blessure aan zijn biceps opliep.

Frustratie alom bij Fury

Fury verdroeg dezelfde frustratie toen Haye tweemaal de gevechten tegen hem zelf afblies en beloofde volgend jaar als vervanger van Bellew in de ring te stappen. Fury zei in een video op zijn officiële Instagram-account: "Ik heb net gehoord dat David Haye zich tegen Tony heeft teruggetrokken.

"Ik zal klaar zijn, bereid en wachtend om Tony Bellew, 5 mei, O2 Arena, Londen te bevechten. "Zoals ik al eerder zei voor Tony, je wilt vechten tegen een echte man, je wilt vechten met het beste zwaargewicht ter wereld, het zwaargewicht dat iedereen verslaat, het zwaargewicht dat nooit een gevecht verloren heeft, de echte zwaargewicht kampioen van de wereld. ik ben klaar en wacht op je".

"Het zal geen lange partij worden, een uppercut, dat wordt plafond staren. Als je denkt dat je iets anders kunt doen, bewijs het dan maar".

Fury zal geduld moeten hebben

Fury moet eerst wachten op de uitkomst van een Britse anti-doping hoorzitting voordat hij zich kan inzetten voor een gevecht tegen Bellew. Dus hij kan uitdagen maar of het gevecht er echt zal komen zal afhangen van de uitslagen van de doping testen. Wordt vervolgd....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws