VIDEO | Tyson Fury zaterdag kan mijn laatste bokswedstrijd zijn! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Tyson Fury zaterdag kan mijn laatste bokswedstrijd zijn!

VIDEO | Tyson Fury zaterdag kan mijn laatste bokswedstrijd zijn!

Tyson Fury was op zijn eigen karakteristieke vermakelijke manier aanwezig tijdens de persconferentie vandaag voor de clash van aanstaande zaterdag tegen Francesco Pianeta in Windsor Park. De zwaargewicht en wereldkampioen boksen sloeg Anthony Joshua en Deontay Wilder ooit tegen het canvas, noemde zichzelf de beste zwaargewicht die er bestaat en kreeg een vol stadion mee met het zingen van zijn eigen versie van het lied ‘Sweet Caroline.’

Precedent

Fury zei: “Misschien probeer ik een vijfvoudig wereldkampioen te worden. Iedereen is tweevoudig wereldkampioen geweest, dus ik ga een precedent scheppen en een vijfvoudig wereldkampioen worden zonder nog een gevecht te verliezen. “Misschien win ik de titels terug, stop dan weer een tijdje en balanceer drie jaar lang in gewicht en kom dan terug om ze allemaal opnieuw te verslaan. Maar nogmaals, Pianeta kan me misschien zaterdagavond neerslaan en dan is het ‘einde oefening’.

Gevaarlijk

“Als Pianeta mij op de knieën krijgt, kruip ik door de ring en kus ik zijn voeten omdat hij een beter mens dan ik zal zijn. Als ik hem niet kan verslaan, ga ik nergens heen. Hij is een zeer gevaarlijke tegenstander, maar ik denk dat ik de beste zwaargewicht ben die ooit is geboren.” Aldus Tyson, bekijk onderstaande video voor de pers conferentie.

Bekijk ook

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht

UFC Vegas 26 gaat door met een negen-wedstrijden-kaart.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page