Tyson Fury wanhopig, laat mij toch boksen! Nieuws
Nieuws

Tyson Fury wanhopig, laat mij toch boksen!

Tyson Fury wanhopig, laat mij toch boksen!

Voormalig wereldkampioen boksen Tyson Fury wil de ring weer in.

Tyson Fury mag dan wel voor onbepaalde tijd zijn geschorst wegens een doping affaire, toch wil hij zo snel mogelijk de ring weer in! Maar dat is een groot probleem, want zijn zaak is echter nog steeds niet door het Britse antidopingbureau afgehandeld, deze lijken geen haast te hebben daar waar Fury staat te poppelen van ongeduld!

Tyson Fury wanhopig, laat mij toch boksen!

Britse boksbond kan nog geen beslissing nemen

Doordat er nog geen einde aan het onderzoek is, en geen definitieve uitslag, kan de Britse boksbond nog geen beslissing nemen over een mogelijke terugkomst van de onberekenbare zwaargewicht in de boksring. Ik heb mooie kansen aan mij voorbij moeten laten gaan, heb Vladimir Klitsjko tegen Anthony Joshua in de ring zien staan, ik had daar moeten staan, zo zegt hij. Er wordt mij een groot onrecht aangedaan, waarom laten zij mij wachten en voor hoe lang nog? Ik ben onschuldig, laat me vrij, laat mij terugkeren naar mijn vroegere glorietijd, en zuiver mijn naam van alle blaam!

Fury raakte aan de drank, werd depressief

Depressiviteit en drank gebruik vielen hem ten deel door de lange schorsing sinds zijn overwinning op Vladimir Klitsjko in november 2015, en heeft Fury niet meer gebokst. Kondigde een paar keer zijn definitieve afscheid van de ring aan, en ging na het laatste wereldtitelgevecht door een diep dal.

Het blijft maar duren

Waarom moet het zo lang duren bij iedere ander is het onderzoek zo afgerond, maar het onderzoek naar mij loopt nu al vijftien maanden. Waarom word ik anders behandeld? Het wordt tijd dat er een wet komt die dit soort zaken beoordeelt dit duurt te lang allemaal. Het is niet normaal dat iemand zoals ik dit moet meemaken?''

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws