Tyson Fury verzekert testikels voor megabedrag! 'Kampioenen Fabriek' Nieuws
Nieuws

Tyson Fury verzekert testikels voor megabedrag! 'Kampioenen Fabriek'

Tyson Fury verzekert testikels voor megabedrag! 'Kampioenen Fabriek'

John Fury, de vader van WBC-zwaargewichtkampioen bokser Tyson Fury, beweert dat hij zijn testikels heeft verzekerd voor $ 11 miljoen. De voormalige blote vuist bokser heeft drie zonen die professionele vechters zijn, naast Tyson zijn Tommy en Roman ook boksers.

In een controversiële verklaring zei de vader van Fury tegen de site freebets.com. "Ik heb mijn walnoten verzekerd voor $ 11 miljoen", en voegde eraan toe: "Geloof me, er komen goede dingen uit. Heb wereldkampioenen in deze broek. Alleen kampioenen komen uit deze noten, het is bewezen, toch?", zei hij.

Kampioenen fabriek

John Fury zei dat hij de verzekering had afgesloten nadat Tyson Fury Deontay Wilder versloeg via een indrukwekkende TKO in de zevende ronde in een rematch in 2020. Tyson Fury denkt dat zijn vader slim was om het te doen. "Hij heeft ze veiliggesteld omdat dat sperma de wereldkampioen zwaargewicht voortbracht en het is erg waardevol", zei hij.

"Stel je voor dat deze man een stel zwemmers in reageerbuizen stopt, ze invriest en verkoopt, dit is 'The Gypsy King' halfbroer Tyson Fury, de zwaargewicht kampioen van de wereld, dit zou onze volgende kampioen kunnen zijn, reken maar dat dit een fortuin waard is, dus heb ik de verzekering betaald", zei Fury.

"Kijk naar mij, ik ben een zwaargewicht kampioen geworden, maar ik heb tot nu toe nog nooit een zwaargewicht kampioen voortgebracht", sloot de kampioen af. Overigens is John niet op zijn bekkie gevallen en daagde zelfs Mike Tyson uit voor een gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws