Tyson Fury verzekert testikels voor megabedrag! 'Kampioenen Fabriek'
Home / Nieuws / Tyson Fury verzekert testikels voor megabedrag! ‘Kampioenen Fabriek’

Tyson Fury verzekert testikels voor megabedrag! ‘Kampioenen Fabriek’

Tyson Fury's vader verzekert testikels voor megabedrag! 'Kampioenen Fabriek'

John Fury, de vader van WBC-zwaargewichtkampioen bokser Tyson Fury, beweert dat hij zijn testikels heeft verzekerd voor $ 11 miljoen. De voormalige blote vuist bokser heeft drie zonen die professionele vechters zijn, naast Tyson zijn Tommy en Roman ook boksers.

In een controversiële verklaring zei de vader van Fury tegen de site freebets.com. “Ik heb mijn walnoten verzekerd voor $ 11 miljoen”, en voegde eraan toe: “Geloof me, er komen goede dingen uit. Heb wereldkampioenen in deze broek. Alleen kampioenen komen uit deze noten, het is bewezen, toch?”, zei hij.

Kampioenen fabriek

John Fury zei dat hij de verzekering had afgesloten nadat Tyson Fury Deontay Wilder versloeg via een indrukwekkende TKO in de zevende ronde in een rematch in 2020. Tyson Fury denkt dat zijn vader slim was om het te doen. “Hij heeft ze veiliggesteld omdat dat sperma de wereldkampioen zwaargewicht voortbracht en het is erg waardevol”, zei hij.

“Stel je voor dat deze man een stel zwemmers in reageerbuizen stopt, ze invriest en verkoopt, dit is ‘The Gypsy King’ halfbroer Tyson Fury, de zwaargewicht kampioen van de wereld, dit zou onze volgende kampioen kunnen zijn, reken maar dat dit een fortuin waard is, dus heb ik de verzekering betaald”, zei Fury.

“Kijk naar mij, ik ben een zwaargewicht kampioen geworden, maar ik heb tot nu toe nog nooit een zwaargewicht kampioen voortgebracht”, sloot de kampioen af. Overigens is John niet op zijn bekkie gevallen en daagde zelfs Mike Tyson uit voor een gevecht.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page