Tyson Fury: 'Ngannou kom boksen als je veel geld wilt verdienen' Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: 'Ngannou kom boksen als je veel geld wilt verdienen'

Tyson Fury: 'Ngannou kom boksen als je veel geld wilt verdienen'

Francis Ngannou won tijdens zijn titelverdediging en versloeg Cyril Gane afgelopen nacht in Las Vegas. Voor deze prestatie neemt de Fransman 600.000 dollar mee naar huis. Een fooi in de ogen van bokskoning Tyson Fury.

Het is geen geheim dat Ngannou een gevecht wil met een zwaargewicht met een grote naam. Fransman heeft Tyson Fury, Deontay Wilder en Anthony Joshua op zijn hitlijst. Tot nu toe heeft alleen Fury oprechte interesse getoond om een ​​ring met Ngannou te delen. Vandaag na de overwinning van Ngannou, stuurde Fury zijn toekomstige rivaal een bericht.

,,Gefeliciteerd, Francis Ngannou. Maar als je echt geld wilt verdienen, kom dan naar The Gypsy King', schreef Fury op sociale media. Een aanbod wat Ngannou zo maar eens zou kunnen aannemen, zeker nu UFC-baas Dana white niet eens het fatsoen had de kampioen de titelriem om te hangen.

Ngannou voelt zich onheus bejegend en stak zijn mening dar over niet onder stoelen of banken. Op de persconferentie na het UFC 270 evenement zei de topvechter niet goed behandeld te zijn door de organisatie. Ngannou wijst er op dat hij graag zou boksen. Daar heeft de kampioen met White al enige tijd ruzie over

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws